Villa SeasideMarušići - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Beste toekomstige gasten! Het seizoen 2024 is open voor reserveringen!! Villa Seaside bestaat uit twee appartementen: Appartement A, 46m2, voor maximaal 6 personen (een kamer met een tweepersoonsbed, de andere met twee bedden en een ruime slaapbank). Het appartement is voorzien van alle mogelijke huishoudelijke apparaten, een keuken met voldoende opbergmogelijkheden, een wasmachine/vaatwasser etc. Onze beide appartementen zijn van alle gemakken voorzien voor een langer verblijf. Appartement B, oppervlakte 35m2 met een terras van 18m2, voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.Het appartement is voorzien van alle mogelijke huishoudelijke apparaten en het appartement biedt uitzicht van St. Jura tot Biokovo helemaal tot aan Pučišće op Brač. Excursies naar de Skywalk op Bikova, Brela, Baška vode, Makarska, Omiš en Fortica zijn mogelijk, allemaal binnen 20-30 minuten met de auto.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aanbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag, u betaalt bij aankomst en daarna de rest van het geld. Aankomst/vertrek is indien mogelijk in het weekend, uitchecken is om 10.00 uur en inchecken is van 14.00 tot 17.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Meestal een maand voor aankomst, maar uiteraard afhankelijk van de reserveringsdatum.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 12 km
  • Apotheek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Postkantoor: 12 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 35 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Sportactiviteiten: 12 km
  • Casino: 12 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De stranden zijn prachtig zoals je op de foto's kunt zien, de zee is kristalhelder, de kust is halfwild, wat betekent dat er veel kleine grotten en rotsen zijn die geschikt zijn om te vissen of te genieten van de zee. Het belangrijkste strand ligt op 5 minuten lopen via een trap en een kleine onverharde weg. Het is ook mogelijk om tijdens uw vakantie een kajak (2+1) tot uw beschikking te hebben, waardoor u een totaal andere dimensie van de Omiš/Makar Riviera krijgt. Er is voor elk wat wils, wie een actieve vakantie wil, kan genieten van alle voordelen van deze regio (mountainbiken, wandelen, raften op Cetina, waterpolo...). Als u van de zonnestralen en de geur van de zee houdt, zult u zeker niet teleurgesteld worden in de "Marušićka"-sfeer. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via Whatsapp of hier op internet, en je kunt onze Facebook-pagina bekijken (facebook.com/villaseaside).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Seaside
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Pardubice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2022
Loven

Alle lof voor het appartement en de gastheren. Alles is te voet of met de auto dichtbij winkels, de zee is kristalhelder, de gastheer gaf ons zelfs zijn kajak gratis te gebruiken tijdens onze vakantie. Wij raden het aan en zullen nog eens terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Košice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Voor 5

Het verblijf in Villa Seaside was geweldig! Het appartement was geweldig, met een prachtig uitzicht op de zee. Het was geweldig om wakker te worden met het geluid van de golven. Het strand was dichtbij, perfect voor een ochtendduik. De gastheren waren erg vriendelijk, we voelden ons thuis. Marušići is een rustige plek, ideaal voor ontspanning. Over het algemeen was het een uitstekende ervaring en ik zou het iedereen aanbevelen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Brezovice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Stranden en wateravonturen: beloning van dromen in Marušići

Het appartement in Marušići is een paradijs voor liefhebbers van de zee en de zon. Gelegen op slechts een steenworp afstand van prachtige stranden, de perfecte plek om te ontspannen. De stranden zijn schoon en goed onderhouden en vormen een ideaal gebied om te zonnebaden en verfrissend te zwemmen. We waren vooral blij met het aanbod aan beschikbare kajaks. Door de omringende wateren te verkennen, ontdekten we verborgen baaien en rustige plekjes waar we het gevoel hadden dat we ons eigen paradijs ontdekten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt Jakub!

Bedankt voor de prachtige reactie! We zijn blij dat je genoten hebt van de stranden en wateravonturen in Marušići. We hopen dat je het leuk vond om te kajakken en verborgen schoonheden te ontdekken. Wij kijken uit naar uw terugkeer!

Toon alle beoordelingen
Ivan Garmaz Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn familie is al meer dan 10 jaar betrokken bij het toerisme en ik run het boekingsgedeelte van het bedrijf en coördineer met toeristen. Ik ben trouwens een basketballer en programmeur, en in mijn vrije tijd roei en mountainbike ik graag op de hellingen boven het huis in Marušići. Ik ben er altijd voor tips voor een actieve vakantie of het kiezen van het beste strand! :)

De advertentie Villa Seaside heeft 14363 keer bekeken sinds 05.01.2022.