Appartement GajtanaMaslenica - De regio van Zadar

prijs vanaf € 90 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Maslenica en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Appartement Gajtana ligt op een rustige plek in Maslenica en is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen. Het appartement heeft een groot balkon met uitzicht op de zee. Bovendien kunnen gasten gebruikmaken van de barbecue met alle benodigde apparatuur in de tuin. Afstand van het strand - 5 minuten lopen. Een bezoek aan Paklenica National Park, Canyon River Canyon (rafting mogelijkheid) en het gebruik van nabijgelegen fietspaden door het zeer aantrekkelijke landschap worden aanbevolen voor gasten tijdens hun verblijf in Maslenica. Bovendien is de onvermijdelijke bestemming de stad Zadar (30 km), die vele culturele en historische bezienswaardigheden (St. Donat, Kathedraal van St. Anastasia ...), bezienswaardigheden (zonnegroet, zeeorgel) en gastronomisch aanbod biedt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd is 15:00 uur en vertrektijd is 10:00 uur. Het bedrag van het voorschot is 30% van het totale bedrag van de reservering.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje inbegrepen in de prijs
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Gajtana
Suzana Stosic Anic Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Gajtana heeft 7366 keer bekeken sinds 19.02.2020.