Appartementen Rogosic OsibovaBrač Milna - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Ons nieuw gebouwde huis is gelegen op de eerste rij aan zee in de kleine beschutte baai van Osibova aan de noordwestkant van Brac. De faciliteit heeft vijf volledig en modern ingerichte appartementen. Het strand ligt op slechts ongeveer 20 meter afstand.Voor uw huisdier hebben we een overdekte parkeerplaats niet ver van het gebouw. Komt u met de boot, dan hebben wij een plek voor uw aanhangwagen geregeld. Natuurlijk hebben we ook een barbecue. Elk terras of balkon is ook gemeubileerd. . Een gemakkelijke wandeling van 30 minuten brengt u naar het kleine stadje Milna, waar u een aantal leuke restaurants, café-bars, promenades en de mogelijkheid om boodschappen te doen kunt vinden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van een reservering is het noodzakelijk om 30% van de prijs op onze rekening te storten, en de rest voor aankomst of direct na aankomst U kunt het appartement vanaf 14.00 uur betreden en uiterlijk om 9.00 uur verlaten
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1.8 km
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 1.8 km
  • Apotheek: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 1.8 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Haven: 1.5 km
  • Sportactiviteiten: 1.2 km
  • Nationaal Park: 5 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Dus naast de voorziene accommodatie bieden wij u een barbecue, een overdekte parkeerplaats voor uw auto, een verf voor het afmeren van uw boot, accommodatie voor u, een welkomsttrailer, iets verfrissends, hulp bij het kiezen van uw excursies, vervoer (extra tegen betaling) schoonmaak van uw appartement (tegen betaling)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rogosic Osibova
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dolní Dvořiště,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, September 2021
Michi & Eva

Al 11 jaar trouw. De tijd vliegt. Zeer mooie rustige locatie. Gastheren zijn erg vriendelijk en we zijn al echte vrienden geworden. Bovenal zullen we voor altijd en altijd in Osibova blijven.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Trnava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2020
Geweldige vakantie

In augustus hebben we hier een supervakantie van 2 weken doorgebracht. Het appartement was gezellig met een prachtig uitzicht op zee. De reis naar het strand duurde slechts 1 minuut en was niet druk. De gastheren waren altijd aardig en gastvrij. Osibova is een van de mooiste plekken die we hebben bezocht. Ze zorgde voor een rustige en romantische vakantie. Voor ons was het een balsem voor de ziel en het lichaam. We raden het zeker aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Berlin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Rogosic Osibova, September 2016
Zeer schoon huis met mooie, behulpzame gastheer! Ik kom terug

Het huis is gelegen in een straat door de zee. Op een steenworp afstand van de zee. Zeer vriendelijke eigenaar, kun je hem alles vragen, hij is correct en zeer gastvrij. Het appartement was erg schoon en had een prachtig uitzicht op de zee.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ivan Rogosic Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik en mijn familie leiden dit appartementencomplex sinds 2010. Wij streven er op elk moment naar om onze gasten een aangename en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Onze vaste gasten zijn ons ook dankbaar dat we op de goede weg zijn.

De advertentie Appartementen Rogosic Osibova heeft 60220 keer bekeken sinds 11.03.2015.