Appartementen JaseBrač Milna - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Twee appartementen modern uitgerust en voorzien van airconditioning, gelegen in een prachtige grenen bossen, baaien smiještenena in het zuidwesten van het eiland, op 30 m van de zee, die ook en het strand. De appartementen bestaan ​​uit een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Elk appartement heeft een eigen terras en een parkeerplaats. De dichtstbijzijnde stad van Milna, gelegen op 1500 meter afstand, dat wil zeggen, 15 min lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideaal aankomsttijd zaterdag tot 15:00 uur en het tijdstip van vertrek tot 10.00 uur. De borg dient te worden betaald in het bedrag van 20% van de totale kosten, en het resterende bedrag bij accommodatie in appartement. De prijs is inclusief BTW, het veranderen van beddengoed en handdoeken per week.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 1.5 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen De mogelijkheid van het verkennen van de baai met de boot en barbecue-faciliteiten. Mogelijkheid tot ligplaats voor een boot.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Jase
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Koprivnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Geweldige accommodatie!

Deze zomer hadden we de gelegenheid om de zomer door te brengen in Jase-appartementen. Mooi appartement, voorzien van alle noodzakelijke dingen, schoon, netjes en alles op zijn plaats. Alles wat u misschien bent vergeten mee te nemen van huis, wacht op u in dit appartement. De eigenaren zijn meer dan aardig en staan altijd voor je klaar als er iets nodig is. Het strand voor het huis, de zee is mooi, schoon, de baai is als een paradijs op aarde. Als je een vakantie wilt in alle rust, weg van het stadslawaai, raad ik dit appartement zeker aan. Ik hoop dat we de kans krijgen om onze zomers nog een paar keer op deze plek door te brengen. Alle lof voor de eigenaren!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Sisak,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Accommodatie te wensen over

Appartement Jase heeft ons aangenaam verrast. De uitrusting van het appartement, netheid en netheid, alles op een hoog niveau dat we tot nu toe nergens hebben meegemaakt. Alles ziet er nieuw en schoon uit en we hadden de indruk dat we de eerste gasten waren. Kleine dingen zoals verpakte EHBO, verpakt zout en peper, en 2 biertjes en sap voor gasten en een klein welkomstgeschenk, bij aankomst in het appartement, zeggen veel. Het meest aangename van alles is de vriendelijkheid en gastvrijheid van de gastheer en de aandacht voor de gast. Al met al - we komen weer! Uw mensen uit Sisak.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
1000,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2020
Vaste gasten

Gastvrijheid, rust, stilte. De perfecte plek om te ontspannen, daarom komen we al 11 jaar. Groeten van Lj.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt Miso!

Proost en tot volgend jaar :)

Toon alle beoordelingen
Petra Leskovec Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Jase heeft 38072 keer bekeken sinds 02.02.2015.