Appartementen The ViewMimice - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement met uitzicht is gelegen in de nederzetting Medici, op 100 meter van de zee, het is ideaal om te ontsnappen aan het dagelijkse stadsleven en te genieten met familie of vrienden. Het eenkamerappartement beslaat 42 m2 binnenruimte en 21 m2 buitenruimte. Het grote buitenterras biedt u een ideaal uitzicht op het eiland Brać en de Adriatische Zee, perfect om te genieten van warme zomerdagen en aangename en rustige nachten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De ideale aankomsttijd of check-in is vanaf 14.00 uur (in overleg met de gastheer, indien mogelijk eerder). De ideale vertrek- of uitchecktijd is tot 10.00 uur. Betaling voor accommodatie vindt plaats op een zodanige manier dat 30% van het reserveringsbedrag wordt betaald op het moment van boeking en de rest bij aankomst in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Appartement The view biedt gratis annulering en terugbetaling van het voorschot 14 dagen vanaf de aankomstdatum van de gast. Indien de gast de reservering binnen 14 dagen na de annuleringstermijn annuleert, wordt hem een aanbetaling in rekening gebracht van 30% van de totale prijs van de reservering.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 900 m
  • Restaurant: 900 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst in het appartement staan vers, koud fruit en een welkomstdrankje voor u klaar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen The View
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Toni Zorić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Appartementen in Medići zijn de perfecte ontsnapping aan het hectische stadsleven van alledag en bieden u de perfecte vakantie met vrienden of familie. Geniet van zonovergoten dagen en rustige nachten onder de sterrenhemel. Ik ben altijd beschikbaar voor gasten die klaar staan om te helpen en hen de best mogelijke vakantie te bezorgen.

De advertentie Appartementen The View heeft 24735 keer bekeken sinds 23.03.2018.