Appartementen La VistaMimice - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

De nieuw ingerichte appartementen La Vista, gelegen in een rustig deel van Mimica, bekend om zijn prachtige kiezelstranden, zijn de juiste keuze voor gezinnen met kinderen, jongeren en voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen vakantie. Elke wooneenheid is volledig uitgerust en heeft uitzicht op de zee en de eilanden Brac en Hvar. Comfortabele appartementen van 60 m2 zijn voorzien van airconditioning, hebben een flatscreen-smart-tv met satellietzenders, Wi-Fi en een eigen parkeerplaats. Wij wensen u een onvergetelijke vakantie en weten dat u altijd op de eerste plaats staat.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na acceptatie van de reservering wordt een aanbetaling van 100 euro betaald, de rest contant bij aankomst. Aankomsttijd is van 14.00 tot 23.00 uur. De uitchecktijd op de dag van vertrek is van 7.00 tot 10.00 uur. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 400 m
  • Tankstation: 10 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
In de omgeving van Mimice zijn extra faciliteiten te vinden voor iedereen die een actieve vakantie wil (zipline, raften, canyoning, gratis klimmen, duiken, een dagtocht met de boot naar het eiland Brac).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen La Vista
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Tino Sumić
Spreekt:
Engels, Italiaans, Tsjechisch, Slowaakse,
De advertentie Appartementen La Vista heeft 19271 keer bekeken sinds 20.04.2021.