Appartement Ivan & AnđelaMolat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Molat en Kroatische eilanden!
Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ter bevestiging van een reservering moet worden betaald 20% voorschot op onze bankrekening, en de rest betaald in contanten bij aankomst. Tijd om in te checken en check out is gerelateerd aan het schip en de veerboot link. Schedule veerboten gewijzigd in juni en wij zullen u de juiste informatie wanneer de tijd van vertrek te geven. Als u wilt molat met auto's te huur is nodig plaats op de veerboot, en we kunnen kaartjes kopen, en je het geld weer nodig hebt wanneer je aankomt. Dit is de enige manier om ie te boeken. Het kopen ferry tickets voor de auto en het tarief is afhankelijk van de lengte / hoogte van uw voertuig. Alle informatie op de website van Jadrolinija.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Haven: 200 m
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Binnen onze twee huizen hebben een prachtige Dalmatische taverne waar de gasten voor te bereiden Dalmatische specialiteiten en verwelkomen ze met een welkomstdrankje. Omdat we op het eiland, gewoon vragen onze gasten attent waterverbruik te zijn. Huisdieren zijn welkom, maar ze kosten € 5 per dag. Toeristenbelasting is 1 euro per persoon voor volwassenen en onder de 18 jaar is gratis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ivan & Anđela
Ivan i Anđela Peranić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik en mijn vrouw hebben we een sociaal koppel, vriendelijk en we zijn beschikbaar indien nodig. Ik ben een chef-kok van beroep en kan genieten van mijn Damatinske specialiteiten die u geserveerd op het grote terras of taverne.

De advertentie Appartement Ivan & Anđela heeft 5621 keer bekeken sinds 27.10.2016.