Appartementen FrankaMurter - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 85 per nacht
Beschrijving van de woning

Mooie nieuw ingerichte appartementen met airconditioning, gratis wi-fi, een/twee slaapkamers, badkamer, keuken, eetkamer, woonkamer (tweezits/driezits slaapbank) en grote terrassen met uitzicht op zee. Gelegen in een rustige straat, ideaal voor gezinnen met kinderen. Een buitendouche (op het strand) en een buitengrill staan ter beschikking van de gasten. Parkeergelegenheid voorzien naast de faciliteit. Aan de overkant van het gebouw is er een kiezel- en rotsstrand met schaduw. Een zandstrand met extra faciliteiten (zwembad met glijbanen, aquapark...), bars en restaurants ligt op 5-10 minuten lopen van de accommodatie. Een goed uitgeruste supermarkt is vlakbij. Het eiland Murter, met zijn ideale ligging, op slechts een half uur rijden van de afrit Pirovac van de snelweg A1, stelt u in staat om alle natuurlijke en culturele bezienswaardigheden en gastronomische lekkernijen van het eiland te leren kennen. Het is ook een prima startpunt om de stad Šibenik en haar omgeving, de nationale parken van Kornati en de rivier Krka, de kloof van de rivier de Zrmanja en de natuurparken van het meer Vrana en Telašćica te leren kennen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Overnachting is van 85-140 euro, afhankelijk van de datum. De prijs is inclusief toeristenbelasting, verbruik van elektriciteit en water, verschoning van beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak van het appartement. De reservering is definitief na betaling van een aanbetaling van 30%. Het saldo tot het volledige bedrag van de service kan op de dag van aankomst of direct bij aankomst op de rekening worden gestort. Aankomst vanaf 14.00 uur. Vertrek om 10.00 uur Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 65 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 22 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje en vers koud fruit, toiletartikelen en huishoudelijke producten. Haardroger, koffiezetapparaat, waterkoker zijn aanwezig. Komt u met kleine kinderen, dan bieden wij u een kinderbedje en een babyfeeder aan. Het appartement heeft twee ligstoelen die kunnen worden gebruikt om te ontspannen op het strand of op het terras. Aanbevelingen om te bezoeken: de nationale parken Kornati en Krka, de kloof van de rivier de Zrmanja en het Vrana-meer en de natuurparken Telašćica. Het eiland is ideaal voor trailrijden in de ongerepte natuur, fietsen en genieten van lokale lekkernijen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Franka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 14 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Košice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2023
Mooi en rustig.

Het appartement is modern, perfect uitgerust, schoon, geurig. Een gezellig terras met ligstoelen en een geurige rozemarijnstruik. Parkeren bij het huis. Strand met ligbedden. U heeft de mogelijkheid om te ontspannen in de schaduw van de pijnbomen of direct aan het water. De aanpak van de eigenaren: mevrouw Martina en haar moeder zijn gastvrij en vriendelijk. Ze reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. We genoten met volle teugen van ons verblijf. We zullen zeker terugkomen. Wij danken u.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Gniezno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2023
Hvala Ana

Fantastische vakantie, appartement uitgerust met alles wat je nodig hebt, zeer schoon, dicht bij de zee, Ana zeer behulpzaam, glimlachend en vriendelijk. We raden het iedereen aan, we zullen graag terugkomen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Ana! Monika, Gosia, Juliusz, Tomasz September. 2023

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Mooi appartement, geweldige locatie

Het appartement is modern, mooi, netjes, schoon, goed en kwalitatief ingericht. Er zijn ook twee ligstoelen beschikbaar op het terras. De locatie van het appartement is uitstekend, eerste rij van de zee. Er is ook een douche aan het strand. De eigenaren zijn aangenaam, vriendelijk en beschikbaar voor alles wat een gast nodig heeft. Ik raad ten zeerste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Martina Poznić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
De advertentie Appartementen Franka heeft 44364 keer bekeken sinds 07.05.2019.