Appartement BugenvilijaŠolta Nečujam - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Bougainvillea is gelegen in een dennenbos (ca. gelegen. 200 m van de zee). Het appartement bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kaptafel en een kledingkast in de andere kamer heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. De woonkamer heeft een eettafel met 4 stoelen, een slaapbank, een koelkast, een lcd-tv en air-conditioning. De woonkamer heeft een balkon met uitzicht op het dennenbos waar sprake is van een tafel met twee stoelen. Badkamer met douche en een keuken met een fornuis met twee platen, waterkoker en kookgerei. Aan de voorzijde van het huis is een groot terras (16m2) met tuin tafel en 6 stoelen, bedekt met een luifel. Het terras is omheind en is geschikt voor het veilig verblijf van kleine kinderen. In Necujam is een groot kiezelstrand met turkooizen zee. Het strand kan worden bereikt door een wandeling door het bos of de stoep naast de weg. De winkel is slechts 70m afstand en de bars, cafés, bakker en fastfood over 250m.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering voorschot ten belope van 20% van de totale prijs. Korting voor reserveringen langer dan 7 dagen. Ideaal aankomsttijd is 13:00 uur en zal tot 10:00 uur, of op afspraak. BTW is inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 35 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Er is gratis parkeergelegenheid plaats met een sleutel voor uw auto.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Bugenvilija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Osijek ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+2, Juli 2021
Loven! 7/2021

We komen 4 jaar op rij, ik kan alleen maar alle lof zeggen aan de eigenaren, het appartement is geweldig, gerenoveerd, een externe kookbar opgezet met spoelbak en werkblad en inductiekookplaat, binnenkeuken gerenoveerd ook twee inducties om te koken die versnellen maximaal koken. Alles is geweldig. Alle lof voor de Bosnische familie. De plek is ideaal voor gezinnen met kinderen, u kunt zeker in alle rust koffie drinken op het terras van het café terwijl uw kind zich op de speelplaats of in het zwembad van het café bevindt, zonder enige angst. De zee is schoon, altijd warm, het weer is geweldig ... Een schone vijf.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Bugenvilija, Februari 2019
Zorg ervoor om te bezoeken

Een echte vakantie, een perfecte ambiance, rust en stilte, veilig voor kinderen en vriendelijke en gastvrije eigenaars. We komen weer veilig ....

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zeljko Bosanac Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Bugenvilija heeft 34280 keer bekeken sinds 24.03.2017.