Appartement ŠumicaŠolta Nečujam - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement 'Tarolina' is een modern appartement met een groot terras en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ze liggen in een dennenbos, dicht bij het centrale kiezelstrand, een markt en een bakkerij, evenals een volleybalveld en een gratis zwembad aan zee. Het appartement beschikt over: beddengoed en handdoeken, servies, elektrisch fornuis, kookplaat, airconditioning, koelkast, wifi, tv, buitengrill, wasmachine, oven en buitendouche. De accommodatie ligt in een vredige en rustige omgeving, ideaal voor een gezinsvakantie in de frisse lucht. Het dorp is ideaal voor lange wandelingen en hardloopsessies, en het eiland is goed begaanbaar met goed onderhouden paden die u te voet en met de fiets kunt bereiken naar alle ongerepte baaien en andere nederzettingen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering van het appartement is 5 dagen geldig, en in de aangegeven periode een min. 30% van het totaalbedrag op de girorekening. De rest van het bedrag dient bij aankomst of in het appartement zelf te worden betaald. Toegang tot het appartement is vanaf 13.00 uur en het verlaten van het gebouw tot 10.00 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het is mogelijk om het voorschot van 70% terug te vorderen, 60 dagen vóór de afspraak.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 100 m
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Šumica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Banja Luka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Šumica, Juli 2022
Geweldig voor vakantie!

Het appartement is uitstekend en ligt op een geweldige locatie, alles wat je nodig hebt is in de directe omgeving (strand, winkel, bakker, café, restaurant). Alles is rustig en ontspannen, en als je echt wilt rusten, zelfs met kleine kinderen, bezoek dan deze plek.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Geweldig voor vakantie!

Dank u meneer. Marjanović voor het getoonde vertrouwen en ik hoop dat dit prachtige eiland je weer zal zien :)

Wien,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Šumica, Augustus 2022
Uitstekend!

We genieten al 4 jaar van Necujma na Solta in dit mooi ingerichte appartement, altijd een eerlijke relatie met de vriendelijke eigenaren. Het appartement ligt dicht bij de zee, het heeft alles voor een comfortabele vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Uitstekend!

Dank u meneer. Ana. Elk jaar verheugen wij ons op uw komst en uw vertrouwen.

Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Šumica, Juli 2020
Solta

Het appartement is prachtig ingericht, schoon, uitgerust met alles voor een geweldige vakantie, als het in een hotel 5 sterren zou zijn, zijn de gastheren vriendelijk, altijd tot uw dienst, zodat u zich een gast voelt met een grote G. Wat vooral nodig is te benadrukken is de schoonheid Necujam, dennenbos, schaduw, dicht bij het strand, mooi strand met alle voorzieningen, geen drukte. Solta is een bijzonder verhaal dat niet kan worden beschreven, wie bekend was en wie niet haar moet komen ontmoeten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Solta

Dank u meneer. Rastko op een eerlijke opmerking, ik hoop je snel te zien in de omgeving van het mooie Solta. Beste wensen ..

Toon alle beoordelingen
Igor Vidović Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, kom naar het meest mystieke eiland van Kroatië, een eiland dat een handvol lekker eten, wijn, olijfolie, onontdekte stranden en baaien, plekken om te wandelen, fietsen, enz. biedt. De gastheer zal je naar alle goede plekken leiden je moet een bezoek brengen om Šolta gedeeltelijk te ontmoeten, en met een druppel johannesbrood begin je je reis.vidovicigor@yahoo.com

De advertentie Appartement Šumica heeft 20851 keer bekeken sinds 30.04.2021.