Appartement Villa ClariLošinj Nerezine - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 66 per nacht
Beschrijving van de woning

Beste gasten, onze vakantie is toch wel een beetje bijzonder. Wij zijn een afgelegen huis, omgeven door natuurlijk groen en olijfbomen. Bij ons heeft u rust, de afstand vanaf de hoofdweg is 1,5 km, en vanaf het centrum van Nerezine 3 km. Tot uw beschikking als gasten is een ruime parkeerplaats, een grote ruimte voor het appartement (200 vierkante meter) waar uw kinderen vrij en zorgeloos kunnen verblijven. Verder beschikt u over een buitendouche, een barbecue, een tafel met bank en stoelen in de schaduw van het riet waar u in alle rust buiten kunt ontbijten en kunt u hier onze huisgemaakte olijfolie en likeuren kopen. Wij houden van dieren en uw huisdieren zijn welkom. Als je van een ietwat "wilde" omgeving houdt, als je het niet erg vindt dat schapen 's avonds voor het appartement lopen en wachten tot je een stukje brood of groente naar ze gooit, als je het niet erg vindt dat katten erop liggen de omringende muren, als je van veel ruimte houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. Alleen ons gezin woont hier en wij zullen ons best doen om u te adviseren waar de mooiste stranden en restaurants zijn, om uw verblijf zo mooi en aangenaam mogelijk te maken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling van 25% bij reservering. Het saldo wordt de dag voor aankomst contant op de girorekening of op de dag van aankomst gestort. Wij accepteren geen creditcards. Toeslag voor extra, vijfde bed op de basisprijs bedraagt 12 euro. Voor huisdieren geldt een toeslag van 5 euro per dag. Prijzen zijn per nacht. Bij binnenkomst worden documenten ter inzage voorgelegd ter introductie in het e-visitor systeem, welke wij snel terugsturen. Vertrek om 10.00 uur, aankomst vanaf 16.00 uur. Bij vroege aankomst bestaat de mogelijkheid om bagage achter te laten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt alleen terugbetaald als de annulering minimaal drie weken voor de overeengekomen aankomstdatum plaatsvindt. In dit geval storten wij het voorschot minus 10 euro (transactiekosten) terug. Als het vertrek voortijdig is, wordt het geld niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 16 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de buurt van ons huis loopt een wandelpad dat naar de top van onze kleine berg Osoršćica (588 m) leidt, die een prachtig panoramisch uitzicht biedt over de zee en de omliggende eilanden, zodat u de mogelijkheid heeft om op dezelfde dag 's ochtends te wandelen ( 1 uur klimmen te voet) en daarna zwemmen in de zee (het dichtstbijzijnde strand ligt op 6 minuten rijden met de auto). In de stad Nerezine heb je een winkel, een pizzeria, restaurants, banketbakkers en cafés, een bouwmarkt en souvenirwinkels. We hebben ook een 500 jaar oud Franciscaans klooster, een apotheek en een toeristenkliniek. Er is ook de mogelijkheid om boten te huren. De stad Mali Lošinj ligt op 16 km van ons en heeft een zeer rijk en gevarieerd aanbod aan inhoud en entertainment voor alle smaken. Diverse stranden, van kiezelstranden tot rotsachtige, vooral heldere zee, een ruime keuze aan boottochten naar nabijgelegen eilanden, een breed scala aan winkels en restaurants. Veel fiets- en wandelpaden en het prachtige Čikat-dennenbos, diverse sportfaciliteiten en openluchtrecreatie. Apoksiomen Museum en avondmuziek op het Lošinj-plein.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Villa Clari
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Slavonski Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2023
Mijn beoordeling

De locatie van het pand is perfect voor mensen die de stad willen ontvluchten en een beetje rust willen vinden. Olijfgaarden, schapen, krekels, wandelpaden en prachtige stranden in de buurt zullen alle natuurliefhebbers fascineren. We hielden ook vooral van de lokale kat Teodore die deze week onze kat wordt. Alles is van een bijzonder hoog niveau, van het appartement zelf tot de gastvrijheid van onze gastheren. Beveel deze plek ten zeerste aan aan iedereen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erkenning

Bedankt Marijana, je bent de eerste die een recensie achterlaat op Apartmanija en ik ben blij te lezen dat je een leuke tijd bij ons hebt gehad. Ik vind het leuk om gasten een goed gevoel te geven, dan ben ik tevreden en probeer ik mensen op hun gemak te stellen. Bij ons ben je altijd welkom!

Lina Flego-Mavrović Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Villa Clari heeft 16454 keer bekeken sinds 20.03.2021.