Appartement ExclusiveNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Nin en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Appartement Vrsi Mulo ligt aan de oever van het strand van Mulo in Vrsima. Appartement Vrsi Mulo biedt u alles wat u maar kunt wensen, van prachtige stranden tot helemaal naar de steden zoals Zadar, Nin, Pag, Vir en de rest. Alle steden die we hebben genoemd liggen binnen maximaal 30 minuten van Vrsi Mulo Apartment, waardoor het een geweldige vakantiebestemming is, maar ook voor verkenning en activiteiten als je wilt. Van Vrsi Mulo appartement duurt slechts 30 minuten met de auto naar Zadar, 10 minuten naar het eiland Vira, 20 minuten naar het eiland Pag, en naar Nin heb je slechts 5 minuten nodig omdat Vrsi naast Nina ligt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalingswijze: Betaling geschiedt met een voorschot van 15% van het totale bedrag dat u betaalt, en wordt uitgevoerd bij HR512 407 000 310 515 6248, SWIFT: OTPVHR2X. Ook de verblijfsbelasting is niet inbegrepen in de prijs en bedraagt ​​HRK 6,00 per dag per nacht, kinderen tot 12 jaar betalen niet en personen ouder dan 12 jaar betalen 50%. Inchecken: van 12.00 tot 23.00 uur. Uitchecken: tot 22.00 uur
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Beide appartementen van de appartementen van Vrsi Mulo zijn modern ingericht. Het enige verschil is in grootte. Apartment Exclusive heeft 115 m², waarvan 65 m² appartement en een balkon van 50 m². Het hele appartement is modern ingericht, in elke kamer heeft het appartement airconditioning als je het koud hebt maar ook winter. Apartment Exclusive heeft ook een barbecue op het balkon met uitzicht op het hele strand van Vrsi Mulo. Appartement Exclusive is ook uitgerust met 2 slaapkamers, badkamer (bevat een wasmachine), eetkamer, keuken en woonkamer. Apartment Deluxe heeft alles en Apartment Exclusive maar is kleiner dan 88 m².
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Exclusive
Jakov Šimunović Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

error_translate

De advertentie Appartement Exclusive heeft 12112 keer bekeken sinds 24.07.2018.