Appartement IvankovićNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Nin en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Volledig uitgerust en modern appartement in een rustig deel van Nin is ideaal voor gezinnen met kinderen of voor twee kleinere gezinnen. De faciliteit ligt op 5 minuten lopen naar het kantoor van de center, bakkerijen, restaurants, postkantoren, apotheken, artsen. Sandy strand ligt op slechts 10 minuten rijden of 20 minuten lopen langs de kust. De faciliteit bestaat uit twee aparte kamers met een tweepersoonsbed, kledingkast en commode. Beide kamers hebben toegang tot een overdekt terras met tafel en stoelen. Terrace is in de schaduw tot 14u. Ook zijn er de keuken en een woonkamer met hoekbank, dat zich uitstrekt in een comfortabel bed en een badkamer met een douche. Bij de ingang van het appartement is er een extra balkon dat is in de schaduw hele dag. Het appartement beschikt over een overdekte parkeerplaats en een parkeerkaart voor gratis parkeren in het centrum van Nin en Zaton.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt bij aankomst en de presentatie van de documentatie voor de aanvraag. De borg is 100 € en wanneer de betaling zichtbaar is wat we doen reserve. Ideaal aankomsttijd is 14: 00sati en vertrek is om 10: 00sati. De mogelijkheid van overeenkomst
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Tankstation: 1 km
Soort strand
Zand,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ivanković
Branka Ivankovic Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Spaans,
De advertentie Appartement Ivanković heeft 8576 keer bekeken sinds 10.03.2018.