Appartement Mimi Nin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Nin en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Volledig uitgeruste en moderne appartementen in een rustige wijk van Vrsi, gelegen op de eerste rij naar de zee. De inrichting is gelegen op 25 kilometer van de stad Zadar. Het is gelegen langs het strand en de boulevard rijk aan alle nodige voorzieningen (bars, restaurants, ijs, pizza, pubs, winkels). We zijn trots op het grote aantal stranden en baaien, en als zodanig maakt een perfecte plek voor uw vakantie. Het appartement is geschikt voor twee personen (mannen en minder kind). Het heeft een keuken, badkamer, airconditioning, tv en balkon. U kunt twee fietsen en op deze manier gebruiken om tot een plaats te leren kennen. Ook onze gasten hebben gratis parkeergelegenheid, barbecue en twee ligstoelen. Neem contact met ons met vertrouwen, voor ons te organiseren voor u de beste vakantie op basis van uw wensen en eisen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aanbetaling is 20% van de totale reservering kosten. De rest wordt bij aankomst uitgevoerd. Check-in: 14: 00u Check out: 11: 00u (mogelijke overeenkomst met betrekking tot het moment van check-in en check-out, afhankelijk van de beschikbaarheid van de appartementen)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 25 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Haven: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid om fietsen te huren (gratis) BBQ (gratis) Welkomstdrankje (gratis) Ligstoelen (gratis) Buitendouche (gratis) Brochures in een appartement gehecht aan onze plaats, evenals voor alle andere plaatsen in de omgeving U kunt bij ons terecht voor georganiseerde reizen naar Sakarun en Kornati, en we zullen, afhankelijk van de mogelijkheden om eendaagse excursie te organiseren ...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mimi
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Mostar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Mimi , Juni 2015
Op zee

Genieten van het appartement aan zee. De gastheren zijn meer dan nut. Heel erg bedankt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zadar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Mimi , Juni 2015
Tijd doorbrengen met vrienden

Mijn vrienden en ik zijn erg blij Ms. Mirjana en hulp die ze ons gaven. Dit was onze eerste keer in Zadar en echt kan worden gezegd dat een van de mooiste steden. Als je een auto hebt, zult u veel mogelijkheden voor ontspanning en plezier te hebben, want alles is zeer dichtbij. Aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vrsi,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Mimi , Juni 2015
Vakantie

Mij ​​en man verbleven we in dit prachtige studio appartement, onbeschrijfelijke schoonheid te zitten op het balkon en kijk naar de zee! Het appartement is erg mooi en netjes, ideaal voor koppels, evenals restaurants, stranden en bars. Ik dank de gastheren die meer dan vriendelijk waren, Groeten van Anne en Zdravko, zie je!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ivona Bukva Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Mimi heeft 17916 keer bekeken sinds 28.02.2015.