Appartement NenaNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartment Nena is gelegen in het rustige toeristische dorpje Zukve, gelegen in de nabijheid van onze tussen de historische stad Nin en het dorp Vrsi. Het heeft betrekking op de gehele vloer van 56m2, heeft internet en airconditioning. Het is zeer comfortabel. Het bestaat uit een grote woonkamer met eethoek en keuken, slaapkamers hebben kasten, een met een tweepersoonsbed en de andere twee met 2 eenpersoonsbedden. De keuken is voorzien van compleet met accessoires voor de voorbereiding en het eten van maaltijden, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, fornuis met 2 gas en 2 elektrische auto en een elektrische oven. Badkamer met toilet en douche. De ingang van het appartement is een terras van 12m2, uitgerust met tafel en stoelen en beschermd tegen de zon luifel. Gasten hebben twee plaatsen voor het parkeren beveiligd. Verharde strand 80 m, 300 kiezel en zand 600 m. In de omgeving van de winkel. Zukve zijn gelegen op 2 km van de Nina, 5 km van de camping Zaton, op 19 km van Zadar, en 1 uur rijden van de nationale parken (Krka, Kornati, Paklenica.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Airconditioning en internet zijn inbegrepen. Reservering wordt bevestigd door het betalen van 25% van het bedrag op de bankrekening in de bank. Aankomsttijd na 14 uur. Vertrektijd is tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 27 km
  • Treinstation: 27 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Nena
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Nordrhein-Westfalen - Gelsenkirchen,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2021
Nena

Geweldig, klasse appartement alles wat je nodig hebt, drie stranden (beton, kus, zand) op loopafstand! Bakker + kruidenier + groente- en fruitkraam ca. 70 m, zeer aardige eigenaar, mooie rustige omgeving, Nin centrum 3 km -25 min te voet, pizza, visgerechten, restaurant parallelstraat 100 m. Geweldige vakantieplek, 28 km Zadar alle winkelmogelijkheden, restaurant, disco, zeeorgel, mooie oude stad. Graag weer!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Bayern - Alzenau,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2021
Geweldige vakantie

De eigenaresse was erg vriendelijk en behulpzaam. Vaak werden zelfgebakken lekkernijen en fruit gegeven! Het huis zelf was voldoende, voldoende bergruimte/kasten. Kleine puntjes van kritiek zouden de plastic tafel op het terras zijn, niet erg stabiel en niet geschikt voor meer dan 3 personen, geen vaatwasser en wasmachine aanwezig. Anders een aangename plek voor een korte vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Wilkowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Nena, Augustus 2017
Mooi appartement.

łaśnie terug van een vakantie brachten we in het appartement Nena. We zijn zeer tevreden. Het appartement ziet er precies zoals de foto's. Het is groot. Het bestaat uit drie slaapkamers, een woonkamer met keuken en badkamer. Appartement aangrenzend terras waar de luifel kan worden verspreid (luifel). Op het terras tafel en stoelen. Muskietennetten in de ramen, en er geen insecten niet binnen te komen. In een grote ruimte die een efficiënte en belangrijke schone lucht conditioner. Internet werkt naadloos. Het appartement is uitgerust met alles wat nodig is voor comfortabel wonen. In de eerste slaapkamer is een groot tweepersoonsbed, de andere twee met twee eenpersoonsbedden. Het is daarom, 6 bedden en een grote bank in de woonkamer. Elke functionele kast met hangers en planken en laden. U kunt alle ingevoerde dingen te begraven, omdat veel van de ruimte. Keuken uitgerust met alles wat nodig is om te koken. Gas & elektrische kookplaat, grote koelkast, magnetron en koffiezetapparaat (met een papieren filters - filters zijn in de kast). Om deze borden, potten, pannen, zeef, bestek, openers, enz. De keuken thuis. Nu over de locatie. Dicht bij de zee. De output is de concrete deptaczek (trolley gemakkelijk zal het strand te bereiken), waar ze worden afdaalt naar de zee. Letterlijk tientallen meters verder naar rechts is een prachtig strand met fijn grind en zanderige zeebodem. Beach ijssalon en apparatuur te huur. Dit was onze favoriete strand vanwege de grote ruimte geheel zonder stenen, alsof iemand het deel van de zee had schoongemaakt. Je kunt niet blijven stilstaan ​​bij het strand alleen maar om verder te gaan. Daar vindt u restaurants, ijssalons en bars. De andere strand is een beetje verder, aan de linkerkant van de afslag naar de zee. Links moet ook worden geleid willen komen om deptaczku gelegen aan het restaurant aan zee. Het is dicht. Daar kunt u eten goede pizza's en andere gerechten. Prijzen zijn zeer betaalbaar. Om de oude stad (mooi) ong. 2 km. Net op tijd voor een avondwandeling. Ik denk dat het appartement is letterlijk een paar stappen naar de bakker en op te slaan. Er is ook een kraam met groenten en fruit. Naast de bakkerij verkopen van heerlijke ijs te draaien. De goedkoopste in het hele Nin en naar mijn mening de meest heerlijke. De eigenaar was erg aardig en vriendelijk. Groeten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Bojan,Nena Dautović Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Russisch,
De advertentie Appartement Nena heeft 48982 keer bekeken sinds 15.06.2015.