Appartementen VikoNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuw gebouwd, uitgerust appartement op 15 minuten lopen van het centrum van Nin. De faciliteit is gelegen op een zeer rustige locatie, op ongeveer 60 meter van het zandstrand. Het appartement heeft ook een overdekte barbecue met houten banken en een tafel, evenals een buitendouche op zonne-energie. Er is een parkeerplaats voorzien op de omheinde tuin. Het appartement bestaat uit een slaapkamer, een woonkamer met een extra bed voor twee personen, een badkamer, een balkon en een eetkamer, en is voorzien van internet en digitale EVO TV.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd - 15:00 Vertrektijd - 10:00 Bij boeking wordt 25% van het totaalbedrag betaald. De rest wordt bij aankomst betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Voorwaarden voor terugbetaling van de aanbetaling: • 100% Als de reservering meer dan 60 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, of in geval van overmacht • 50% Als de reservering 60-20 dagen voor aankomst wordt geannuleerd • 0% Als de reservering minder dan 20 dagen wordt geannuleerd dagen voor aankomst
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 1.5 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 12 km
  • Treinstation: 12 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 8 km
  • Sportactiviteiten: 1.5 km
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 12 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De verblijfsbelasting is bij de prijs inbegrepen. Eén set beddengoed en handdoeken voor zeven dagen. Blijft u langer, dan laten wij nog een reserveset achter. Het gebruik van airconditioning is bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Viko
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dębica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2023
Ik kom graag terug!

De communicatie met de heer Nino verliep probleemloos. Het appartement is schoon, geurig, zeer rustig gelegen aan de rand van de stad, maar tegelijkertijd dichtbij het centrum. Een paar tientallen meters naar het strand. Achter het huis een prieel met een barbecueplek, ligstoelen en een parkeerplaats die direct bij het appartement hoort. Het appartement was voorzien van alle benodigde apparatuur. Fietsen zijn beschikbaar voor de gasten - een groot pluspunt! Neem wat kleding mee en kom gewoon, voel je thuis en geniet van je verblijf! Ik raad het ten zeerste aan als je het je nog steeds afvraagt!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Bjelovar ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Een positieve ervaring

We verbleven voor het eerst bij meneer Nina en waren positief verrast door de accommodatie... ten eerste komt het appartement letterlijk overeen met de foto's.. schoon.. netjes.. ruim en mooi en goed ingericht... parkeren binnen de binnenplaats met een helling De keuken is uitgerust met kruiden, vloeistof + sponzen en andere schoonmaakproducten ... en alle noodzakelijke dingen voor voedselbereiding, hoogwaardige gerechten zoals nieuw ... broodrooster, mixer en vaatwasser in de keuken ... comfortabele bedden met geheugenmatrassen een enorme opslagruimte voor kleding....de badkamer is gewoon ruim met een wasmachine die elke dag werkte...een mooi afgesloten terras hoewel het door de buitenomstandigheden warm was om te blijven...maar daarom is er een tuinhuisje in de tuin met een kleine mooie tuin plus grill....strijkplank en strijkijzer....g. Nino hartelijk en professioneel in communicatie..Mrs. Albina, die ons verwelkomde, was ook warm en behulpzaam... Kortom, we voelden ons als thuis, behalve dat we ook een strand hadden op 50 m van het appartement... Kraljičina strand is ca. 4 km,,. Positieve aanbevelingen

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Geweldig appartement

Dit is het beste appartement waar mijn familie en ik verbleven (en we waren in veel van hen) ... Het is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor het leven, van strijkijzers, strijktafels, vaatwassers, staafmixer ... Alles is nieuw, schoon en netjes ... Communicatie met de heer Nin is uitstekend, met de gastvrouw Albina ook ... Het strand (groot, zandstrand) ligt op een minuut lopen van het appartement, het centrum van Nin ligt op ongeveer 20 minuten lopen (een bijzonder en te schattig stadje) ... Lof! We komen zeker nog een keer!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Nino Kera Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Zo snel mogelijk beschikbaar voor de gast, voor elk type assistentie. Ons kleine team zal er alles aan doen om uw vakantie vlekkeloos te laten verlopen.

De advertentie Appartementen Viko heeft 77162 keer bekeken sinds 08.07.2014.