Appartementen NadaNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 68 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping van een nieuwe vrijstaande gezinswoning in een rustige straat, met eigen parkeerplaats en groene omgeving. Ze zijn voorzien van airconditioning en WiFi. Het huis ligt op 40 meter van de kust en het strand. APA1 - tweekamerappartement bevat twee aparte slaapkamers, een keuken met woonkamer, een badkamer met toilet en wasmachine en een terras van 22 m2. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer staat een bank, ladekast en tv. Vanuit alle kamers van het appartement heeft u uitzicht op zee. De keuken heeft alles wat je nodig hebt om te koken: servies, 4x inductiekookplaat, magnetron, vaatwasser, waterkoker, koelkast met vriesvak. APA2 - eenkamerappartement bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een keuken met woonkamer, een badkamer met toilet, een wasmachine en een balkon met uitzicht op zee. De woonkamer heeft een bank, kledingkast, ladekast en tv. De keuken heeft alles wat je nodig hebt om te koken: servies, 2x inductiekookplaat, magnetron, waterkoker, koelkast met vriesvak.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten, ik wil u een prettig huis bieden. Ik verwacht uw aankomst na 14.00 uur op de afgesproken datum, en uw vertrek (helaas) vóór 10.00 uur. Bevestig de reservering door een voorschot van 30% op de rekening te storten, en de rest bij overname van het appartement. Het appartement wordt tijdens het seizoen (juli, augustus) in de regel van zaterdag tot zaterdag verhuurd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 50 m
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 18 km
  • Vliegveld: 27 km
  • Haven: 60 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 1.5 km
  • Casino: 4 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de buurt van het appartement is er een winkel (50 m), een markt (200 m), diverse restaurants, pizzeria's en bars. Heeft u geen zin om te koken, dan kunt u een kant-en-klare maaltijd aan huis bestellen. Voor het vermaak van jongeren is er een waterpark met speeltuin (40 m), een pretpark (300 m). Langs de kust zijn een promenade met kraampjes, een kinderspeelplaats en een recreatiehoek ingericht. De boulevard leidt naar een dicht dennenbos met "wilde" stranden die ook tal van mogelijkheden bieden voor recreatie en ontspanning (duiken, joggen, fietsen, wandelen of liggen in de schaduw van de pijnbomen...). Het wijdere gebied heeft 34 km aan verschillende stranden: zand-, kiezel-, rotsachtig, veel verborgen baaien en schaduw in het dennenbos. Nin, dat vlakbij ligt, staat bekend als een oude stad met Romeinse overblijfselen, en heeft ook gebieden met geneeskrachtige modder voor kiteboarden. De wijdere omgeving beschikt over goed onderhouden fietspaden. Excursies naar het Nationaal Park Kornati, Telaščica, Zrmanja, Paklenica, maar ook kortere excursies in de omgeving worden vanuit onze plaats georganiseerd.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nada
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Žilina ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, September 2023
Net als thuis

De accommodatie was fantastisch, we voelden ons er thuis, alles rook nieuw, de zee was op een steenworp afstand en elke ochtend was er vanaf het terras een prachtig uitzicht erop, we hebben werkelijk niets gemist. We hebben zelfs ons verblijf verlengd. De gastheren - man en vrouw, waren gastvrij, gastvrij en bereid om te helpen en vanaf het eerste moment over alles te praten. De vrouw des huizes kookt en bakt heerlijk, en de man des huizes is een tuinman in hart en nieren. Het lag ons hier nauw aan het hart en we zullen blij zijn als we hier weer terug kunnen komen en ze kunnen knuffelen. Met vriendelijke groet, uw Darček, Lili en Pali Hallo Lora.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2023
Sterk aanbevolen!

Absoluut bingo! Zeer goede ervaring. De eigenaren zijn erg gastvrij. Een echte zeldzaamheid. Beide flats zijn schoon en van zeer hoge standaard. Aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een rustige en kwaliteitsvolle vakantie. 10/10 van mij.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Lažiště,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2023
Tevredenheid

De accommodatie komt overeen met de beschrijving, alles is als nieuw, schoon De eigenaren zijn erg meegaand, ze kunnen je met alles helpen Winkels, een kleine markt en restaurants liggen op loopafstand

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Nada Zebec Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Duits, Sloveens, Pools,
Meer informatie over de verhuurder

Na in het onderwijs te hebben gewerkt, wil ik actief gepensioneerd blijven. Naast het verhuren van appartementen houd ik mij ook bezig met bio-energiebehandeling. Ik hou van de zee, ik hou van mensen, ik hou van gezelligheid ..

De advertentie Appartementen Nada heeft 40398 keer bekeken sinds 21.06.2014.