Appartementen ValNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen bevinden zich in het oude gedeelte van de stad Nin, op een eilandje, 10 m van de zee en vlakbij het stadscentrum en het zandstrand van Ždrijac, dat vanwege de ondiepheid ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. ook bekend om zijn kitesurfschool. Een ander zandstrand, Kraljičina plaža genaamd, ligt op 2 km afstand als je over de weg gaat en staat bekend om zijn geneeskrachtige modder. Alle appartementen zijn onlangs gerenoveerd, modern en goed uitgerust. Studio 1 heeft een prachtig uitzicht op zee, ideaal voor koppels. Studio 2 en 3 kamers. met een prachtig uitzicht op de zandstranden en de berg Velebit. Ze zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen + 1 kind. Een kamer met een tweepersoonsbed en een bank van 120×200. Appartement 3 en Appartement 4 zijn groter, ze zijn bedoeld voor accommodatie van maximaal 4 personen, ze bestaan uit een aparte kamer met een tweepersoonsbed en een woonkamer met een bank van 160x200. app. 4 heeft ook twee loggia's met uitzicht op de tuin en de zee. Alle appartementen hebben een goed uitgeruste keuken en badkamer en een gedeelde wasruimte. Beddengoed en handdoeken worden regelmatig verschoond

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Alle weergegeven prijzen zijn definitief, d.w.z. er is geen toeslag voor wifi, airconditioning, parkeren, barbecue en gebruik van wasmachines. Wasmachines zijn beschikbaar voor alle gasten en bevinden zich in de gemeenschappelijke ruimte, de wasruimte. De reservering wordt bevestigd na een aanbetaling van 20% van de totale prijs van de accommodatie via bankoverschrijving, en de rest wordt betaald bij aankomst in de accommodatie. Aankomsttijd vanaf 15.00 uur, vertrektijd tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering restitueren wij het voorschot niet, ongeacht de reden van de annulering.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 18 km
  • Vliegveld: 27 km
  • Haven: 18 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 600 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De barbecue in de tuin is gratis en beschikbaar voor alle gasten, net als de wasruimte met twee wasmachines.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Val
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Povazská Bystrica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Januari 1970
Bedankt voor alles

Bedankt voor alles

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Sindelfingen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2022
Uitstekende accommodatie in het prachtige Nin

Mijn vrouw, ons dochtertje en ik verbleven een week in dit appartement en wat kan ik je zeggen: het was prachtig en een vakantie om nooit te vergeten! Mevrouw Vesna verwelkomde ons hartelijk en vanaf het eerste moment voelden we ons zeer comfortabel en op de juiste plek. Het appartement is uitgerust met alles wat u nodig heeft en bevindt zich in een zeer schone en moderne staat. Het is voldoende voor twee volwassenen en een kind en heeft meer dan genoeg ruimte. Alles is voor vijf! En Nin met zijn zandstranden en lange prachtige stranden is een bijzondere ervaring! Een vakantie om nooit te vergeten! En we hopen je snel weer te zien!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Linz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juni 2019
heerlijk

De locatie, de eigenaar en al het andere, we hebben alleen maar lovende woorden. Geweldig, we waren met een kleine baby en we hadden een geweldige tijd.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vesna Pijaca Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Aangezien we wonen op de begane grond te huur, de gasten staan ​​tot uw dienst de hele tijd van hun verblijf in dit volledige eerbiediging van hun privacy. We willen iedereen van harte welkom in onze stad en appartementen Val!

De advertentie Appartementen Val heeft 73695 keer bekeken sinds 19.07.2016.