Appartement TinaKrk Njivice - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig uitgerust appartement in Njivice, tweede rij van de zee. Het appartement ligt op 3 minuten lopen van de stranden en op 10 minuten van het centrum van Njivica.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na het boeken van het appartement is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen van 30% van het totale bedrag. Bij no-show restitueren wij het voorschot niet. De rest van het bedrag moet worden betaald voordat u het appartement in gebruik neemt of bij het betreden van het appartement. De aankomsttijd in het appartement is om 15.00 uur en de vertrektijd is om 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 60 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Tina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, September 2023
Het beste tot nu toe

Perfect appartement, netjes, schoon, ruim, prachtig uitzicht op zee, rustige straat, dichtbij het strand, mooie boulevard naar Malinska, precies zoals de gastheren ons hebben beschreven. De eigenaresse heeft ons ontvangen en we konden 's ochtends naar binnen en ook op de laatste dag van de dag vertrekken wanneer het ons uitkomt, omdat er die dag geen gasten bij haar kwamen. Professionaliteit en vriendelijkheid op het niveau, we zullen terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juni 2023
Een beoordeling

Deze accommodatie was precies wat we zochten voor onze vakantie. Alles wat we nodig hadden was binnen handbereik. De locatie van de accommodatie is perfect. Mooie stranden liggen op slechts een paar minuten lopen en ook het stadscentrum is heel dichtbij, waardoor we lokale restaurants, winkels en strandbars konden verkennen. Wat betreft de accommodatie zelf, deze was erg schoon en netjes. Het uitzicht vanaf het terras naar de zee is spectaculair. De huishoudsters Martina en Marija waren buitengewoon toegankelijk en vriendelijk. Hun gastvrijheid maakte ons verblijf nog aangenamer en we voelden ons echt welkom. Kortom, deze accommodatie voldeed aan al onze verwachtingen en meer. Nabijheid van het strand en het centrum, een prachtig uitzicht op zee, de netheid en orde van de accommodatie en uiterst vriendelijke gastvrouwen zorgden voor een ongelooflijke ervaring die we ons zeker zullen herinneren. We raden deze accommodatie ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een ideale plek om te ontspannen en te genieten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Martina Marković Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Tina heeft 25098 keer bekeken sinds 24.05.2019.