Appartementen DragicaKrk Njivice - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Moderne appartementen bevinden zich in het kleine vissersdorpje Njivice, op het eiland Krk. Njivice ligt op slechts 11 km van de luchthaven van Rijeka. De faciliteit ligt op 3 minuten lopen van het centrum van de stad en prachtige kiezelstranden waar u kunt ontspannen en genieten van zon en zee. De plek is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en mensen die willen genieten van de frisse lucht. De appartementen bestaan uit een slaapkamer, een badkamer, een ruime woonkamer met keuken en eetkamer, een balkon en een heerlijk ruim terras dat ideaal is voor koffie in de ochtend, maar ook om 's avonds te genieten terwijl de frisse lucht uit het bos komt. . Dankzij de slaapbank in de woonkamer is er plaats voor twee extra personen. De studio bestaat uit een woonkamer met een bed, een eetkamer en een aparte keuken, een aparte badkamer en een klein overdekt terras voor de ingang (20m2).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van reserveringen is een aanbetaling van 30% van de totale verblijfskosten vereist. Bij annulering van de reservering restitueren wij het voorschot niet. Het betreden van het appartement op de dag van aankomst is na 14.00 uur, het verlaten van het appartement op de dag van vertrek is tot 10.00 uur. Bij meer dan 2 personen wordt een extra bed in rekening gebracht voor € 10 per persoon/dag. Voor het gebruik van airconditioning wordt € 5 per dag extra in rekening gebracht.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 12 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast accommodatie bieden wij ook een hoogwaardige taxitransferservice. De prijs is inclusief het gebruik van WiFi / internet, SAT / TV en een parkeerplaats in het appartement. Op het erf mogen alle gasten de barbecue gebruiken.Als u meer informatie over het eiland wilt weten, staan wij voor u klaar! Als u in de winter naar zee wilt komen en in het weekend wilt genieten van de skipistes in Platka (op slechts 45 km afstand), heeft het appartement de mogelijkheid van centrale verwarming.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Dragica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Steinfurt,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Dragica, Augustus 2017
Zeer gelukkig !!

Schoon, mooi en rustig appartement. Strand en restaurants liggen op loopafstand in ongeveer 5 minuten. De eigenaar familie is zeer gastvrij en behulpzaam !! Er is ook een barbecue! Al met al een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Dragica Ivanković Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Huren appartementen in Njivice op het eiland. Ik heb vele jaren ervaring in het huren. U kunt contact met mij op appdragica @ gmail. com. Ook de rest van de informatie is te zien op http://appivankovic. hr

De advertentie Appartementen Dragica heeft 70605 keer bekeken sinds 26.06.2015.