Appartementen Rosmarinus CroatiaKrk Njivice - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Krk Njivice en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingerichte appartementen in een rustige buurt van Njivica, op 7 minuten van de zee. Appartementen Nautika en Bonaca bevinden zich op de begane grond en appartement Blue Sky en Master Suite bevinden zich op de tweede verdieping van het huis op een heuvel met een prachtig uitzicht over de hele Kvarner. Elk appartement heeft een eigen aangewezen parkeerplaats. Het grootste kenmerk van het huis is de grote grastuin, waar uw kinderen zorgeloos kunnen spelen, terwijl u de barbecue klaarmaakt. De appartementen zijn zeer ruim en bieden u een uniek uitzicht op zee. De keukens zijn volledig uitgerust met alles wat nodig is om te koken. Gasten hebben gratis draadloos internet en gratis airconditioning. Nautika, Bonaca en Master Suite hebben elk twee badkamers, terwijl Blue Sky er een heeft.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot 200 euro. Bij annulering van het verblijf wordt het voorschot niet geretourneerd. De prijs is inclusief alles: verblijf, parkeren, registratie, toeristenbelasting en alle andere belastingen, airconditioning, WiFi, schoonmaak, handdoeken (behalve strandlakens), elektriciteit, warm en koud water. Maximaal aantal gasten: Blue Sky: 4 (één badkamer) Bonaca: 5 (twee badkamers) Nautica: 6 (twee badkamers) Aankomst na 15:00 uur Vertrek voor 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Er vindt geen teruggave van de borg plaats, behalve in geval van overlijden en ernstige ziekte van naaste familieleden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 5 km
  • Haven: 20 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 20 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In Njivice is het mogelijk om aan veel sporten en activiteiten deel te nemen. Mogelijkheid om een boot of een scooter te huren. Mooie zandstranden liggen op een paar minuten lopen van onze faciliteit. Restaurants, pizzeria's, cafés en strandbars in overvloed voor elk wat wils. Kom naar Njivice, u zult er geen spijt van krijgen. De stranden bij ons huis liggen meestal in de schaduw van grote bomen, dus aan schaduw geen gebrek.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rosmarinus Croatia
Anna i Igor Papić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Eigenaren Anna en Igor heten u welkom! De prijs is inclusief alles: in- en uitchecken, verblijfsbelasting en alle andere toeslagen, eindschoonmaak, beddengoed, handdoeken (strandlakens zijn niet inbegrepen), wifi, airconditioning, warm en koud water, elektriciteit en parkeren. Er zijn geen extra verborgen kosten. Als u akkoord gaat met de vermelde tarieven en voorwaarden, bevestig dit dan per e-mail en wij sturen u uw aanbetalingsgegevens. De aanbetaling is 25% van de prijs en wordt niet gerestitueerd, te betalen op onze bankrekening. Na ontvangst van de betaling sturen wij u een voucher om uw betaling te bevestigen. El-Pi TOURS-bureau uit Njivice biedt in- en uitcheckservices, het bijhouden van gastenboekingen, facturering, facturering en dergelijke. Uw appartementssleutel is er ook en hun personeel zal u naar het appartement begeleiden (als u er een nodig heeft). In geval van een klacht zal hij tevens proberen deze zo spoedig mogelijk op te lossen. Het bureau biedt ook geldwisseldiensten. Het strand ligt op ongeveer 250 meter afstand en de hoogte van het huis is 40 meter boven zeeniveau. Een langzame wandeling van zeven minuten. We zijn geen kust, maar we beschouwen het als een voordeel. Langs het strand zijn er bars waar tot diep in de nacht luide muziek te horen is, dus slapen is moeilijk. Bij ons huis is dit niet het geval, de omgeving is erg rustig. De supermarkt ligt op ongeveer 500 meter afstand en de bakkerij ligt op 100 meter afstand. Er is een prachtig uitzicht over de zee en het eiland Cres en het schiereiland Istrië. Sorry, we kunnen geen huisdieren accepteren. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorkant van het pand. Scheid het afval alstublieft en gooi het op de juiste manier weg in de prullenbak voor het huis. Geef bij vertrek ook de sleutels terug aan het bureau en maak het appartement achter u schoon.

De advertentie Appartementen Rosmarinus Croatia heeft 90522 keer bekeken sinds 04.12.2015.