Appartementen ZlataKrk Njivice - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuw gebouwd huis, dat bestaat uit 7 modern ingerichte appartementen, gelegen in een rustige omgeving Njivice op 400 meter van het strand. Het huis is omgeven door mediterrane vegetatie en perfect voor een vakantie. De werf is een barbecue die beschikbaar is voor de gasten is. Alle appartementen zijn ingericht met moderne meubels en apparatuur, hebben ruime terrassen met prachtig uitzicht op de zee, airconditioning, en de gasten worden verzekerd internet, WIFI en parkeren voor de deur van het appartement, maar ook direct contact met de eigenaar van het appartement.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aanbetaling van 30% op de rekening, en de rest bij aankomst. Reserveren is via e-mail, en het is pas na betaling van het voorschot als geldig beschouwd. Normale prijs van de accommodatie voor een verblijf van minder dan 3 nachten de prijs is 30%, behalve voor last minute aanbiedingen. Het tijdstip van aankomst is 14 uur, en vertrek uit het appartement in 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 600 m
  • Vliegveld: 10 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Zlata
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 13 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
München,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2023
recidivist!

We zijn in de loop der jaren voor de vijfde keer in Zlata geweest en zijn er dol op! Van een warm welkom, een sprankelend schoon appartement, perfecte communicatie per e-mail vooraf tot het gigantische uitzicht en terras van het appartement, alles is aanwezig. Bedlinnen/handdoeken verschonen natuurlijk! Het appartement zou goed gekoeld kunnen worden, een vaste parkeerplaats hoort daar bij. We hadden ook het appartement bovenaan inclusief de sterrenhemel en kijken uit naar de volgende keer. Sieglinde en Rupert

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt!

Bedankt voor de vriendelijke woorden. Je bent altijd welkom! :) Zlata en Goran

Šempeter ,
Goed (3/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Aanvaardbaar

We brachten een leuke vakantie door in Njivice. We voelden ons goed bij ge.Zlata, hoewel we eerst dachten dat het appartement te klein en te krap was. Op de een of andere manier raakten we er in de loop van de dagen aan gewend. Men raakt aan alles gewend. Maar we kregen een gevoel van Mr. Zlate, dat ze uiteindelijk niet kon wachten om van ons af te komen omdat we niet zo schoon vertrokken als ze misschien had verwacht. We waren duidelijk geen gezin naar haar maatstaven. Nou, dat is de indruk die we kregen. Misschien hebben we het mis. Lp, helemaal goed.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Ranis,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Maart 2023
Altijd mijn genoegen

We zijn/waren nu de derde keer bij Zlata. Ze is een goedhartige vrouw. Ze verrast ons met taarten en andere lekkernijen. Het appartement is comfortabel ingericht, altijd schoon, laat niets te wensen over. Zlata is altijd beschikbaar met advies en actie als er vragen zijn. Vorig jaar (2022) moesten we door een calamiteit eerder vertrekken. Ook dat was geen probleem en we kregen zelfs een deel van de reissom terug. Dat was echt geweldig. Het contact met Goran is altijd erg vriendelijk en betrouwbaar. We houden erg van Zlata en haar familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt!

Beste Sindy, Heel erg bedankt. Jij en je familie zijn geweldig en we zijn altijd blij om je te ontvangen. 😀

Toon alle beoordelingen
Goran Biškup Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, welkom op onze appartementen :) Mijn naam is Goran, van beroep ik afgestudeerd. Ing. Elektrotechniek en ik werkte als manager in de IT-afdeling. Ik ben getrouwd en vader van een kind, dochter Ela. Mijn familie verhuurt appartementen voor vele jaren en we streven ernaar om uw wensen te vervullen en u voorzien van de perfecte vakantie :)

De advertentie Appartementen Zlata heeft 130622 keer bekeken sinds 19.08.2016.