Appartement ActaNovi Vinodolski - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Novi Vinodolski en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Pas gerenoveerd appartement op 50 meter van de zee, in een rustig deel van Novi Vinodolski. Het appartement bestaat uit een dubbele slaapkamer met tv, een woonkamer met een extra bed voor twee personen en een televisie. Volledig ingerichte keuken met eethoek: elektrisch fornuis, kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker en broodrooster. Badkamer - douche, wastafel, toilet, bidet, wasmachine en haardroger. Balkon met uitzicht op zee. Het appartement is omgeven door groen, heeft een binnenplaats met een gemeenschappelijke grill. Dicht bij rotsachtige, kiezel-en betonnen stranden, op slechts een paar minuten lopen. Er is een parkeerplaats aan de voorkant van het gebouw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Hoe het appartement te boeken: 1. U neemt contact met ons op via het bijgevoegde formulier, e-mail of telefoon. 2. We nemen contact met u op om de beschikbaarheid van het appartement (48 uur geldig) en de betaalmethode te bevestigen 3. Om uw reservering te bevestigen, dient u 30% van het totale bedrag vooruit te betalen. 4. Wanneer wij de betaling ontvangen, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat de reservering is bevestigd. 5. De rest van het bedrag dat u betaalt op de dag van aankomst. Aankomst in het appartement is na 14.00 uur en vertrek uit het appartement is tot 22.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 600 m
  • Vliegveld: 300 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 800 m
  • Casino: 600 m
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. De prijs is inclusief: verblijfsbelasting, internet, airconditioning, satelliettelevisie, beddengoed en handdoeken, basis huishoudelijke benodigdheden (in de keuken en badkamer) en de eindschoonmaak.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Acta
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 12 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2019
Perfecte vakantie

Prachtig appartement. We hadden de indruk dat we er als eerste in bleven. De uitrusting van het appartement beviel ons. Alles ontworpen en uitgerust tot in het kleinste detail. Schoon, netjes, geurig. Comfortabel bed Prachtig uitzicht op zee. Uiterst behulpzame en vriendelijke gastheren. Gemarkeerde parkeerplaats, gereserveerd voor alleen appartement. We hebben in de loop der jaren alles in de gaten gehouden, maar dit was zo mooi dat we gewoon een week lang niet geloofden dat zoiets ons was overkomen. We hopen oprecht dat de gebeurtenissen ons het geluk zullen schenken om een gratis afspraak te krijgen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Győr,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2019
Feestdagen in juli 2019

We brachten 1 week met onze zoon door in dit prachtige appartement! Het was een geweldige ervaring voor ons de locatie van het appartement en het uitzicht op zee !! We waren erg blij met de attente attentie van de welkomstdrankjes in de koelkast !! De waterkant is fantastisch, het water is kristalhelder! Het centrum ligt verder weg, dus een zeer rustige, rustige omgeving !! Het appartement is erg mooi, schoon en goed uitgerust, aan alle behoeften is voldaan! En zeer comfortabele bedden wat erg belangrijk is !! Gewoon goede herinneringen en KOM ECHT TERUG !!!! Heel erg bedankt voor het hebben van zo'n geweldige vakantie !!! Erika Tomi Tomika WELKOM !!!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
gornja radgona,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Acta, Juli 2018
Vakantie in het bovenste ACTA appartement!

Gegroet! Dit jaar, met onze familie voor de eerste keer, hadden we onze vakantie in dat appartement en in dat gebied. Ik kan alleen maar goede dingen over alles zeggen, en de meeste over het appartement. Dit appartement is echt top, het heeft alles wat je nodig hebt en echt hoogwaardige apparatuur, accessoires, servies, airconditioning, Wi-Fi, echt alles. Het appartement is zeer schoon en de huishoudster probeert het appartement aan een ander te geven in een zeer schone en smetteloze staat. We komen uit Slovenië en we zijn de eigenaren en eigenaren van dit appartement, mevrouw Zrinki, zeer dankbaar in een zeer goede relatie en nogmaals bedankt voor alles en voor de meest aangename vakantie die we bij jullie hebben gehad! Familie Jaušovec uit Slovenië!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Zrinka Agačević Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Acta heeft 48623 keer bekeken sinds 24.07.2014.