Appartement VlatkaNovi Vinodolski - Kvarner

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Novi Vinodolski en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Nieuw ingericht en modern ingericht appartement in het rustige en vlakke gedeelte van Novi Vinodolski, gelegen op de begane grond van een gebouw met drie verdiepingen in de buurt van de zee en het stadscentrum. De faciliteit bevindt zich in het appartementencomplex HIT-MARINA, op 10 minuten lopen van het centrum en op 5 minuten lopen van het eerste strand. Winkels in de buurt: 1. Gavranović 30m 2. Lidl supermarkt 50m 3. Tomy Market 200m 4. Plodine 230m De eerste café-bar met terras ligt op 40 meter afstand. Op slechts 1 km afstand is de taverne, en een grote wijngaard met smaakvolle wijnen, een restaurant en een wijnwinkel met wijnen en andere zelfgemaakte gastronomische producten. Het achterland van Novi Vinodolski biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden om te wandelen, fietsen met schilderachtige paden, sight-seeing, plattelandstoerisme en paardrijden. Er is een lange promenade met talrijke restaurants, Welnes en het nabijgelegen SPA-centrum, evenals het strand met de kristalheldere zee, zonder kwallen en algen. Naast het standaard sportterrein in de stad is er ook een duikclub. Slechts 6 km afstand zijn de steden Selce en Crikvenica, 35 km het eiland Krk en de luchthaven.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling is betaalbaar bij overeenkomst (minimaal 30% van de prijs per dag), de rest de eerste dag na aankomst. Ideale vertrektijd is maximaal 10 uur en aankomst na 14 uur. Voor een verblijf van 15 en meer dagen, een mogelijke korting. Overige informatie op afspraak.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 80 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Haven: 80 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 400 m
  • Casino: 6 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Het appartement is voorzien van airconditioning en in de woonkamer uitgerust met SMART TV en home cinema, verbonden met WIFI, met moderne keuken. Gecombineerde ruimte, geen scheidingswand, van 35 m2, bestaande uit een woonkamer, keuken met eethoek, loggia en lobby, biedt comfortabele accommodatie voor maximaal 6 personen tegelijkertijd. De slaapkamer is uitgerust met een groot bed en een kledingkast voor het opbergen van een kledingkast en een kinderkamer met twee aparte bedden en een tv. Het slaapgedeelte biedt na het uitrekken slaapgelegenheid voor twee personen. De badkamer heeft een wasmachine en een kachel, evenals een moderne flow-boiler, waarmee u meer mensen achter elkaar kunt douchen. Daarnaast is er ook een opslagruimte van 4 m2 voor het verwijderen van excessen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Vlatka
Vladimir Magdalenić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Contactgegevens voor gasten - Kroatisch sprekend gebied: Vladimir Magdalenić - 098 282044 E-mail: vladimir. Magdalenić @ gmail. com Mijn naam is Vladimir Magdalenić, ik ben 55 jaar oud en woon in het kleine dorpje Bartolovec, op 6 km afstand van de stad Varaždin, in het noordwesten van de Republiek Kroatië. Ik ben civiel ingenieur van beroep en werk als superviseur bij wegonderhoud. In Novi Vinodolski hebben we ons familieappartement van 62, 0 m2 op de begane grond van een gebouw met drie verdiepingen ingericht, dat we besloten om gedurende het jaar gedeeltelijk te huren, omdat het ons spijt dat het gesloten is als mijn familie er niet in verblijft, gezien de prachtige locatie waar ligt net voor de kust van de Adriatische Zee. Omdat we niet in Novi Vinodolski wonen, wordt onze gastvrouw ontvangen door onze gastvrouw, mevrouw Svjetlana Andrić, die zorgt voor de accommodatie van gasten en het verstrekken van alle nodige informatie voor een comfortabel verblijf. Onze gasten zijn beschikbaar voor mij en mevrouw Andrić tijdens het verblijf in ons appartement, gerelateerd aan alle andere informatie die gasten nodig hebben voor een comfortabel verblijf. Om een goede verbinding voor de uitwisseling van informatie zo snel mogelijk te garanderen, raad ik gasten aan om zo snel mogelijk te reageren via mobiele telefoon of e-mail.

De advertentie Appartement Vlatka heeft 24278 keer bekeken sinds 18.05.2018.