Appartement MediteranNovi Vinodolski - Kvarner

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Novi Vinodolski en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Comfortabel, super ingerichte appartement, 4 2 met een groot dakterras en een mediterrane tuin. Gelegen op 200 m van het centrum en alle voorzieningen, 400 m van het grote zandstrand, omringd door pijnbomen. Het appartement heeft drie slaapkamers, badkamer, keuken met eethoek en een grote woonkamer. Volledig ingerichte zomer keuken op de binnenplaats met barbecue, zeer aangenaam voor kinderen en huisdieren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vertrek naar 10 uur, aankomst van 14 h. Voor reserveren is nodig om een ​​voorschot van 20% van de totale prijs te betalen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gift gastheer - toeristische kaart die een korting van 10% op de gastronomie, excursies, recreatie, culturele evenementen, souvenirs mogelijk maakt. Welkom drankje inbegrepen in de prijs.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mediteran
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Leggiuno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2017
Perfect

Ruim, schoon en centraal appartement. Mevrouw Dunja gaf ons hartelijk welkom met koekjes en zelfgemaakte brandewijn. Ze was altijd beschikbaar en goed voorbereid voor alle vragen over de sorroundings (we gingen op Cres Island en Plitvice). Ze heeft ons geholpen met de monteur om een ​​probleem op te lossen die we bij onze auto hadden. Het appartement ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van Novi. Het appartement is ruim: het heeft drie comfortabele slaapkamers en de twee volledig uitgeruste keukens. We verbleven bij onze hond die van mevrouw Dunja hield. Dit appartement is ideaal voor zowel gezinnen als koppels met huisdieren. Het appartement is gelegen in een rustige omgeving waar uw privacy gegarandeerd wordt dankzij de grote privétuin. We bevelen het zeker aan! Veel dank!!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2016
mooi

Zeer mooi, groot en goed uitgeruste appartement met terras en een binnenplaats. Ms. Quince is erg behulpzaam en gastvrij en altijd klaar om in te stappen voor vragen en hulp. Ik beveel en ik zal zeker weer komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Mei 2016
vakantie

De eerste keer dat ik onze vakantie 2015 in Novi Vinodolski met drie kinderen naar mevrouw Dunja die een uitstekende gastheer, betaalbaar en aardig persoon, eenvoudig en communicatief was. Alles is zoals op de foto nog beter. Het appartement is groot, ruim, ieder had zijn eigen kamer. Het appartement is volledig gemeubileerd en ingericht, schoon. Alles wat we nodig hadden we hadden. We vonden een plek op het strand is een beetje verder, maar op vakantie we ergens gaan we niet haasten. In een woord, we hebben genoten. We raden aan iedereen. We zijn al geboekt !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Lea Žitnjak Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Mediteran heeft 26711 keer bekeken sinds 17.06.2014.