Appartementen Morska ZvijezdaNovi Vinodolski - Kvarner

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Novi Vinodolski en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Een volledig en modern ingericht appartement met 6 bedden te huur met de mogelijkheid voor 2 extra bedden met prachtig zeezicht, dichtbij alle voorzieningen, restaurants, zee en stranden. Ideaal voor een rustige familievakantie. U kunt kiezen tussen zand- en kiezelstranden die zich op 750 meter van het appartement bevinden. De stranden bestaan uit een groot aantal voorzieningen die zijn afgestemd op kinderen van alle leeftijden. Het appartement bestaat uit slaapkamers, badkamer, keuken en balkon en er is een mooi terras met uitzicht op zee en barbecue. Ook heeft elk appartement airconditioning en gratis internet. We hebben ook een omheinde parkeerplaats (150 m van het appartement) die in de schaduw ligt, zodat uw blik veilig kan zijn tijdens uw vakantie. Het centrum ligt op korte loopafstand, zodat u 's avonds kunt genieten van verschillende activiteiten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
BETAALMODEL - transactierekening Hoe een appartement te boeken. U neemt contact met ons op via bijgaand formulier, e-mail of telefoon. 60% van het totale bedrag moet worden betaald om de reservering te bevestigen. Wanneer we uw betaling hebben ontvangen, sturen we u een e-mail met de mededeling dat uw reservering is bevestigd. De ideale aankomsttijd is vanaf 14:00 uur De ideale vertrektijd is 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Morska Zvijezda
Oliver Martinjaš Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartementen Morska Zvijezda heeft 16570 keer bekeken sinds 14.06.2019.