Appartement ZrilićNovigrad (Zadar) - De regio van Zadar

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Novigrad (Zadar) en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Het appartement (2 slaapkamers, keuken, woonkamer, eetkamer, badkamer en loggia) ligt op een rustige plek met een prachtig uitzicht op zee. Het strand is onder het huis, een natuurlijk pad in 2-3 minuten je zult jezelf vinden op een klein natuurlijk strand. Het centrum van Novigrad is ongeveer. kilometer (markt, postkantoor, geldautomaat, bakker, verschillende winkels, cafés en restaurants). Het appartement heeft een eigen overdekt terras (stoelen en tafel), op de begane grond is er nog een open terras en een barbecue waar gasten gebruik van kunnen maken. Parkeren is voor het huis en is gratis. Novigrad ligt in de buurt van Zadar (ongeveer 30 km), dus als u van cultuur en amusement houdt, kunt u een duik nemen in het zomerverblijf van Zadar. Aanbeveling voor excursie: de stad Nin (30 km), het eiland Pag (40 km), Biograd - een funpark voor kinderen. . In de buurt van de nationale parken van Paklenica, Kornati, Krka, Plitvice, kunt u ook een reis naar Zrmanje organiseren ... Indien nodig, op de begane grond van het huis is een kamer met een badkamer (aparte ingang, apart betaald)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U dient voor aankomst te betalen. U dient van tevoren een aanbetaling te doen bij het reserveren van 20% van het totale bedrag. De aankomsttijd is 14 uur. Bij overeenkomst is dit zelfs eerder mogelijk. De vertrektijd is maximaal 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 10 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Voor alle activiteiten die u wilt organiseren, stellen we u graag contactpersonen en oplossingen voor, of u nu een boottocht wilt maken om te genieten van de kloof van de prachtige Zrmanja-rivier, spannende raften of misschien de bekende Kornati-eilanden. Zadar als een centrum biedt een scala aan opties, afhankelijk van de affiniteit van de gast. Van Novigrad, voor slechts een uur, anderhalf uur rijden, zijn er een aantal interessante inhouden, nationale parken en voor gezinsvakanties is het funpark Mirnovec in Biograd onvermijdelijk, een unieke ervaring voor kinderen op slechts dertig kilometer afstand. (Kroatisch Gardaland)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Zrilić
Ivana Zrilić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Zrilić heeft 26218 keer bekeken sinds 12.06.2017.