Appartementen IvanOmiš - Regio Split

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Mooi ingericht en uitgerust appartement, in een rustige omgeving. De afstand van het strand, restaurants en winkels is 70-100 meter. Het appartement ligt op de eerste verdieping, heeft twee balkons op het zuiden van 20m2, en twee kleine balkons op de noordkant. Het heeft twee airconditioners. die niet bij de prijs van het appartement zijn inbegrepen. Het appartement heeft een grote keuken en nog een kleine volledig uitgeruste keuken, dus het biedt de mogelijkheid voor gasten om apart te koken en te verblijven als er twee gezinnen verblijven samen. Het appartement heeft 2 parkeerplaatsen. Nemira is verbonden met de Omiš-promenade langs de kust, zodat onze gasten naar de stad kunnen lopen. Als gastheren wonen we op de begane grond van het huis, dus we zijn beschikbaar voor onze gasten voor aanvullende informatie. Welkom! Het appartement met 2+2 slaapkamers bevindt zich op de tweede verdieping van het huis.De keuken en woonkamer hebben toegang tot een groot balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht op het eiland Brač. De slaapkamer heeft een uitgang naar een klein balkon op het noorden.Het appartement is mooi ingericht met airconditioning van ibima, deze is niet bij de prijs inbegrepen en wordt apart in rekening gebracht.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij boeking is het noodzakelijk om een voorschot van 25% te betalen Aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en vertrektijd is tot 10.00 uur Als gasten eerder arriveren, kunnen ze parkeren en naar het strand/lunch gaan terwijl het appartement is gereed. Voor eventuele schade veroorzaakt door het verblijf van de gast in het appartement, is de gast verplicht de door hem/zij veroorzaakte schade te vergoeden. Gasten in het appartement dienen de huisregels te respecteren.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 4 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
We trakteren al onze gasten op lokale rode wijn.We kunnen ze ook helpen bij het organiseren van excursies en raften met onze vertrouwde partners.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ivan
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kolonia Brzeźce,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Een appartement dat aan te bevelen is!

Ik raad aan om in het appartement Ivan te verblijven, alles zoals beschreven. Groot, schoon appartement met een prachtig uitzicht op zee. Heel dicht bij het strand, ook bij de winkel. Mevrouw Alena erg aardig en vriendelijk. Bedankt voor een heerlijke vakantie in Nemira en appartement Ivan.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Troisdorf,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Sterk aanbevolen.....

De locatie is geweldig, het uitzicht op het eiland Brač vanaf het balkon is geweldig. Elke dag ontbeten op het balkon met een prachtig uitzicht op zee. Geweldige eigenaren, altijd behulpzaam. Het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Panevėžys,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8+2, Juni 2023
Prachtig

Zeer goed appartement!!! Geweldige eigenaar!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Alena Zeljković Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Ivan heeft 22482 keer bekeken sinds 27.06.2021.