Appartementen Sea View Omiš - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen met SEA VIEW bevinden zich in Lokva Rogoznica, halverwege tussen Split en Makarska, op 7 km van Omiš. We zijn dicht bij de afritten van de snelweg Zagreb - Split en de luchthaven van Split. Op een afstand van 200 meter zijn er winkels, cafés en restaurants, prachtige stranden en een kristalheldere zee liggen op een afstand van 30 meter. Parkeren naast het huis, gratis. De eerste volledig ingerichte appartementen (45m2) bieden plaats aan 4 personen. Balkon met prachtig uitzicht vanaf de tweede verdieping, Wi-Fi, tv, satelliet, magnetron, airconditioning, wasmachine en vaatwasser, kleine huishoudelijke apparaten, barbecue naast het huis. Het tweede appartement (110m2), op de begane grond met tuin, biedt plaats aan 7+2 personen en is ideaal voor groepen. In de tuin staat een warme en schone jacuzzi voor 6 personen.In de tuin van 190m2 kunt u heerlijk ontspannen. De tuin en het appartement liggen op het zuiden, waardoor u heerlijk kunt genieten van het uitzicht, de zon en ligstoelen. Het appartement heeft 3 slaapkamers, een grote badkamer plus een buitentoilet, een woonkamer, een uitgeruste keuken en wasmachines. Er is een doorgang onder de weg naar de stranden. De jacuzzi en het zuidelijke deel van de tuin horen alleen bij appartement 7+2.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Reservering en vooruitbetaling - 20% van de totale factuur. - Het saldo van 80% bij aankomst - Wij sturen een bevestiging van ontvangst van het voorschot van de bank en een bevestiging van de reservering via Apartmanija - Aankomsttijd: 14.00 uur - Vertrektijd: tot 10.00 uur - In overleg kunt u eerder aankomen Wij zullen ervoor zorgen dat u een thuis weg van huis heeft, in onze prachtige sfeer die u zeker een unieke en rustige vakantie aan de Adriatische Zee zal bezorgen. De doorgang naar het strand ligt onder de weg.Er zijn 7 stranden met elkaar verbonden door een boulevard, waarop 2 strandfaciliteiten aanwezig zijn voor drankjes, ijsjes en eten. Kom en geniet van de schoonheid van Dalmatië.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Volledige terugbetaling van het voorschot bij annulering tot 40 dagen na de aankomstdatum.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Haven: 15 km
  • Sportactiviteiten: 40 m
  • Discotheek: 7 km
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
- Welkomstdrankje - Jacuzzi voor appartement 7+2 Altijd warm en schoon water. - Gratis Wi-Fi - Ligstoelen - TV, maxtv, satelliet en radio (buiten en binnen) - Airco en verwarming - Buitendouche, 2x - Haardrogers - Strijkijzer - Koffiezetapparaat + filters - Waterverwarmer - Beddengoed, handdoeken, theedoeken -Trampolines, hometrainer, gewichten, schommel (appartement 7+2) - Barbecue en stenen tafel voor elk appartement - Wasmachine en serviesgoed - Organisatie van excursies (zipline, raften op de rivier de Cetina, wandelen, boottochten op zee en de rivier Cetina...) - Steden in de buurt: Omiš, Split, Trogir, Šibenik, Zadar, NP Krka-watervallen, Makarska, Dubrovnik, Međugorje - Bars op het strand met drankjes, eten, ijs - Zeesporten - 7 stranden verbonden door een promenade - Een deel van het strand heeft natuurlijke schaduw - Doorgang onder de weg naar het strand - Auto gratis geparkeerd naast de voorziening - HUISDIERVRIENDELIJK - HONDENSTRAND - Ideaal voor wandelende huisdieren - Eco-scheiding van afval - Reinigingsproducten in elk appartement - Stofzuiger voor elk appartement
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sea View
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dubravka Salopek Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, Mom Dubravka brengt de zomermaanden door in Lokva Rogoznica, in een familiehuis waar twee appartementen worden verhuurd. Het verzorgen van de juiste gastheer zal uw vakantie comfortabel maken in onze moderne en uiterst schone appartementen. . We zijn er zeker van dat u zult genieten van de schone zee en de tien mooiste stranden in Dalmatië. Wij zijn er voor u. Welkom!

De advertentie Appartementen Sea View heeft 72279 keer bekeken sinds 11.02.2015.