Appartementen MirandaOmiš - Regio Split

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Omiš en Regio Split!
Beschrijving van de woning

MIRANDA APPARTEMENTEN bevinden zich in een aangename mediterrane omgeving op een betaalbare locatie in Nemiri in het oosten van Omis. Er is een half uur lopen naar het centrum van de stad, een 2 km lange weg langs de zee. De appartementen bevinden zich in een gebouw met twee verdiepingen aan de steile kust, op slechts 80 meter van de zee. Om het prachtige kiezelstrand komt de trap. We bieden onze gasten een rustige en vriendelijke omgeving en accommodatie in vijf dubbele studio-appartementen, een studio met twee slaapkamers voor 4 personen en een appartement 2 plus 2, met een totale capaciteit van 16 plus 2. Appartementen zijn volledig uitgerust en hebben hun eigen parkeerplaats en internettoegang.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling en opmerkingen: Als een gast de reservering wil bevestigen, is het noodzakelijk om een ​​voorschot te betalen van 30% van de totale prijs op de bankrekening. De rest wordt bij aankomst betaald. De aankomsttijd van de gast is 14 uur De vertrektijd van de gast is tot 9 uur Geef het volgende aan: naam en achternaam, e-mail, telefoonnummer, mobiel telefoonnummer, datum van aankomst, datum van vertrek, aantal volwassenen, aantal en leeftijd van kinderen. Verblijfsbelasting is inbegrepen in de prijs. Een plank ter waarde van 30 euro is verschuldigd bij aankomst en keert terug naar de gast bij vertrek als de gast het appartement schoon achterlaat.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 25 km
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 26 km
  • Sportactiviteiten: 25 km
  • Discotheek: 25 km
  • Casino: 100 km
  • Nationaal Park: 125 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Binnen 100 m zijn er 3 restaurants met een rijk gastronomisch aanbod, 2 cafés, bakkerijen, een fruitwinkel en een supermarkt. Het centrum is de oude stad met zijn historische inhoud. Er zijn tal van culturele en sportieve evenementen zoals de Pirate Battle, het Guitar Festival, de Ultra Trail of Dalmatia, de Moto Meeting, het Mountaineering Festival. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie in vrede en stilte of een actieve vakantie met activiteiten zoals wandelen, wandelen, gratis klimmen, fietsen, duiken, ZIP-lijn, boottochten naar de nabijgelegen eilanden of de rivier de Cetina, eendaagse excursies naar NP Krka , PP Biokovo, Split - Paleis van Dioklecijan, Trogir, Dubrovnik, Medjugorje of een reis naar het nabijgelegen Mirabela Fortica-fort, we bevinden ons op een uitstekende locatie en u bent van harte welkom!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Miranda
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Limburg,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2020
Raji Jey

Het was de beste die we in Nemira Omis vonden. Aan netheid hoeft niet te worden getwijfeld. Alles pickobello netjes en schoon, van de ingang tot de toiletten. Aan apparatuur ontbrak het ons aan niets. Alles was aanwezig: koelkast, servies, tv, tafel, grill, etc. Het mooiste is het uitzicht en de prachtige Miranda en familie. Een van de warmste mensen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet, die er ondanks haar privéleven de hele dag voor ons was, ook al waren het kleine dingen. Zeer smakelijke restaurants om de hoek en als je iets uit de stad wilt kun je 30 minuten lopen naar Omis of 3 minuten rijden met de auto. Geld wisselen is helemaal geen probleem. Als we weer naar Kroatië gaan, dan ALLEEN naar Miranda !!! Er is niets mis mee omdat het perfect was.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
U,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juli 2019
Natalia

Mirando! Miro! Ik ben dankbaar voor je gastvrijheid, warmte, prachtige schone kamers, vriendelijkheid. Je hebt zoveel warmte als wij thuis. we hebben niet langer een vraag waar we moeten rusten - alleen u. Bedankt voor alles, wees gezond en gelukkig. Voor het ontmoeten

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Prague,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Miranda, September 2018
ontspan je

Ik was voor het eerst in huis. Geweldige locatie van het uitzicht op de zee, die vooral bij de zonsondergang van de zon onvergetelijk is. Geweldige gastheren, accommodatie biedt alles wat u nodig heeft, inclusief een ingerichte kitchenette, Het kleine stadje Omiš staat bekend om zijn piratenverleden, dat net door de oude stad loopt en het lokale menu met maaltijden en wijnen proeft. Liefhebbers van Romeinse geschiedenis zullen een bezoek aan het nabijgelegen Split aanraden. De stranden zijn schoon en rustig, ook geschikt voor kinderen. Bedankt Mirando.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Miranda Fistanić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Slowaakse, Pools,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Miranda Fistanić, ik ben een cateringbedrijf van beroep. Ik zit sinds 2000 in deze branche. Ik ben uw contactpersoon voor vragen en reserveringen. Ik zal u graag verwelkomen en alles doen om uw verblijf in onze appartementen zo aangenaam mogelijk te maken. Welkom!

De advertentie Appartementen Miranda heeft 23097 keer bekeken sinds 15.10.2018.