Appartementen MlikotićDuće - Regio Split

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Duće en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Brengt u uw vakantie in het mooiste deel van de Adriatische kust. Onze appartementen zijn gelegen in een klein dorpje, dat bekend staat om zijn mooie stranden, tussen Split en Omis. Ze bevinden zich op slechts 4 km van het pittoreske stadje Omis en 19 km van de tweede grootste Kroatische stad Split. Dankzij de ideale locatie kunt u genieten van de privacy en rust, prachtige zonsondergangen en een uniek uitzicht op de zee, weg van de stad drukte, maar dicht genoeg bij steden met een rijke traditie en cultuur. De appartementen liggen direct aan het strand en het beroemde restaurant Bracera en op slechts een korte loopafstand van het centrum van de stad, waar er vele kleine winkeltjes, bars, restaurants, markt, postkantoor, bank, souvenirwinkel. Het appartement beschikt over 80 m2, een grote keuken, eetkamer en woonkamer, twee kamers met uitzicht op zee, een badkamer en een terras met een prachtig uitzicht over Split, de Dalmatische eiland Brac, Makarska Riviera en bergen. Alle kamers hebben uitzicht op zee. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als u een appartement wilt boeken moet je een storting in het bedrag van 100 00 € vooraf te maken voor een week verblijf. Het saldo wordt betaald bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 50 m
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Onze gasten zijn van harte welkom om zelfgemaakt gebak en de beroemde Poljica specialiteit Steamer wilt. Op de binnenplaats heb je gratis parkeren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mlikotić
Opmerkingen
Goed 3/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Varaždin,
Goed (3/5) Verbleven in Appartementen Mlikotić, Juli 2017
Impressies van de zomervakantie

Appartement bij benadering gelijk aan de figuren. Valse bepaalde afstand van het strand en de zee (20 m). Het is juist aan de eigenaar door contact appartement te beschrijven. Het appartement was goed schoon. Kritiek voor een douche die zwarte randen en gerechten in de keuken, die verondersteld werd beter gewassen moest worden. Het grootste bezwaar in het appartement zijn matrassen op de bedden die zeer slecht zijn, vooral bij de kinderen kleine kamer waar ze letterlijk toen in bed voelde een matras. Aanbeveling eigenaren van de matrassen en een klein balkon dringend veranderen van de geïnstalleerde luifel om te slapen en 's ochtends koffie was meer comfortabel huis, omdat het kleine balkon met uitzicht op de kant waar de ochtend en de middag zon. Stad Duce mooi, in de buurt van Omis, in de buurt van Split .... niet mooi, kristalhelder, perfect strand, kiezel, niet druk, comfortabel geen probleem worden ondergebracht in een deel van het strand. Geweldig voor kinderen .... Elke blurb eigenaren in een aangenaam welkom en communicatie. De eigenaar is zeer aardig en vriendelijk persoon. Al met al brachten we een prachtige zeven dagen vakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Marijana Mlikotić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Marianne. Ik studeerde economie, later werd ik een master of science, toerisme veld, aan dezelfde universiteit. Ik hou van reizen en lezen. In onze appartementen, het hele jaar door, we streven ernaar om onze uitstekende service te bieden, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Het zou mij een genoegen om uw gastheer te zijn.

De advertentie Appartementen Mlikotić heeft 39801 keer bekeken sinds 15.06.2015.