Appartementen MouseDuće - Regio Split

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Mouse appartementen zijn gelegen in Duce. Duce is gelegen in het centrum van Dalmatië langs de Adriatische snelweg, op ongeveer 20 km van Split op de weg naar Omis en Makarska. De prachtige zandstranden maken deze deel uit van de Adriatische Rivièra unieke en onvergelijkbare ideale locatie voor een vakantie met het gezin. Aan de voorzijde van het hele strand is ondiep breedte van 300-500 m, die is van het strand tot een diepte 2-3 m, het object ligt op 20 meter van het strand. River Cetina is het gebied verrijkt met een prachtige canyon in fasen, waar u kunt genieten van een verscheidenheid van dynamische activiteiten en excursies, is de faciliteit gelegen op 1500 meter van de rivier de Cetina canyon. Geeft u de mogelijkheid om de oude 1700 jaar oude stad Split bezoeken, afstand tot het busstation is 30 meter en de dienstregeling van de bussen elke 20 min, evenals excursies naar de prachtige eilanden van de centrale Adriatische Zee en de bergen Mosor en de bergen. In de buurt van het huis zijn er restaurants, bars, winkels ... Alle appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken, airconditioning, een balkon, het gebruik van WiFi internet. . Tot uw beschikking is een volledig uitgeruste 6 apatmana in de buurt van het zandstrand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check in 14:00 Check out 10:00 Advance 30%
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 25 km
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 95 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Excursies naar de eilanden Brac, Hvar, Vis. , Vis picknick, duiken in een sprankelende Adriatische Zee, rafting, Canyoning, bergbeklimmen, kajakken, wandelen op de rivier Cetina, wandelen op de beroemde wandelpaden van de berg Mosor en de bergen, het rijden semi podmrnicom, watersport (nog-ski, paraseling, banaan, tubes. .), bezienswaardigheden van de historische en culturele bezienswaardigheden van de Dalmatische thuisland
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mouse
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Banja Luka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, September 2021
Geweldig!

We waren in september 2021. De accommodatie is uitstekend, de eigenaar was behulpzaam en aangenaam, het strand ligt aan de overkant van de straat, de winkels zijn dichtbij, je kunt Omis in een uur bereiken, dus we gingen elke avond wandelen. Het strand is zanderig en aan de overkant van het huis is een zebrapad, dus het is geweldig voor koppels met kinderen. Verkeer is niet te horen in de kamer, dus we hebben goed geslapen. We vonden het erg leuk dat de keuken op het balkon was, het was praktisch voor ons en we genoten van het uitzicht op zee bij elke maaltijd of koffie. Het was erg leuk voor ons.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Samobor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2020
Feestdagen 2020

We gaan tevreden en uitgerust naar huis. Appartement schoon, netjes, ruim, nieuwe badkamer ... mooi terras met uitzicht op zee ideaal voor kleine kinderen. De gastheren zijn aardig en meegaand. Strand net onder het appartement 1 minuut lopen, natuurlijke schaduw, heldere zee. Hier zijn de complimenten ... voor elke aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Srebrenik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, December 2019
excellent

Geweldig appartement voor het gezin, warme aanbeveling aan iedereen

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ivan Vojnović Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens, Pools,
De advertentie Appartementen Mouse heeft 69982 keer bekeken sinds 12.10.2016.