Appartementen Tafra Omiš - Regio Split

prijs vanaf € 69 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Tafra ligt in Lokva Rogoznica in het hart van Dalmatië, ten zuiden van Omis, op slechts 9 km afstand. In dezelfde richting brengt de weg u in de richting van Makarska of Dubrovnik. Lokva Rogoznica is een pittoresk plaatsje, ideaal voor iedereen die een echte mediterrane sfeer wil met een heldere zee en prachtige stranden omringd door pijnbomen. Vakantie in Tafra appartementen zal u voorzien van comfort dat u een aangenaam verblijf en volledige rust zal geven. Appartement A1 bestaat uit een slaapkamer voor 2 personen en toegang tot een balkon. Er is ook een uittrekbare fauteuil in de kamer, zodat er een extra bed voor een kind kan worden geplaatst. Het appartement heeft een badkamer en een keuken met een woonkamer met een uitklapbaar bed voor 2 volwassenen of twee kinderen. De woonkamer komt uit op een balkon.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is het noodzakelijk om een voorschot van 30% van de totale prijs te betalen op de bankrekening van de eigenaar, de rest wordt betaald bij aankomst in het appartement in contanten of op de bankrekening van de eigenaar. De ideale aankomsttijd bij het appartement is om 14:00 uur en het vertrek uit het appartement is om 10:00 uur. Ik wil ook benadrukken dat in het hoogseizoen van 25.06.22 tot 03.09.22 het minimumverblijf 7 dagen is. In het voor- en onderseizoen is het minimum verblijf 3 dagen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 9 km
  • Apotheek: 9 km
  • Bank: 9 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 9 km
  • Sportactiviteiten: 9 km
  • Discotheek: 9 km
  • Casino: 9 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Appartementen Tafra hebben parkeergelegenheid en een aparte ingang. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, hebben SAT / TV en gebruik van barbecue. We bieden ook het gebruik van een (seizoensgebonden) buitenbad met zonneterras, het gebruik van een seizoensgebonden buitenbubbelbad en het gebruik van een fitnessruimte op de begane grond. We bieden ook het gebruik van een wasmachine die in alle appartementen wordt gebruikt tegen een kleine toeslag. Alle balkons en terrassen bieden uitzicht op de zee en het eiland Brac. Het strand ligt op 200 meter afstand, restaurant 250 meter en winkels 1000 meter. Lokva Rogoznica ligt in de buurt van de stad Omis, een klein pittoresk stadje aan de monding van de rivier de Cetina in het hart van Dalmatië. De stad staat al sinds de Romeinse tijd bekend om haar turbulente verleden. Het staat bekend om zijn vestingwerken en talrijke culturele monumenten (piraten, festival ...). Het heeft een rijke sport s
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tafra
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2022
Een paradijs voor gezinsvakanties

Hoewel dit appartement geen direct uitzicht op zee heeft dat iedereen wil en zoekt, maakt al het andere de verwachtingen waar! De foto's in de advertentie zijn authentiek, alles is schoon en goed onderhouden. De eigenaar is behulpzaam, vriendelijk en altijd tot uw dienst! Wi-fi heeft dekking op het perceel, de parkeerplaats biedt op de meeste dagen schaduw onder de olijfbomen, het zwembad en de ligbedden zijn schoon, de jacuzzi is een echte verfrissing. De nabijheid van het strand is 200 ms met een prachtig klein café voor een verfrissing in de middag na het zwemmen in de heldere zee. En de ochtend is gereserveerd voor zwemmen in het zwembad en chillen onder de parasols terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad (evenals degenen die er zo over denken). We komen al twee jaar op rij en we zijn erg blij met de accommodatie en de gastheren, evenals met de natuur, omdat de appartementen worden omgeven door bomen, rozemarijnstruiken, agaves en oleanders.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2022
Mooi appartement

De accommodatie is precies zoals op de foto's en de gastheer is erg vriendelijk en aanspreekbaar. Het zwembad is altijd schoon en onderhouden en de jacuzzi ook. We waren blij met het terras van ons appartement, altijd in aangename schaduw en omgeven door groen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Warszawa,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in A2+1, Juni 2021
Voorzichtigheid

Niet aardig, gastheer. Toegang met de auto, naar het appartement gruwelijk. Bergopwaarts vanaf het strand alleen voor sporters, ver weg en bij het zwembad is een peuterbad. Er is geen uitzicht op zee vanuit appartement A2, alleen een parkeerplaats met auto's.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Grgo Tafra Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik verhuur al 17 jaar professioneel appartementen en ik probeer altijd mijn gasten te plezieren en tot hun dienst te zijn. Het is mijn grootste genoegen wanneer mijn gasten terugkeren en dit geeft me een stimulans om nog beter te zijn in het doen van deze zaken.

De advertentie Appartementen Tafra heeft 30459 keer bekeken sinds 23.01.2020.