Appartement TaraKrk Omišalj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Goed 3/5
Beschrijving van de woning

Het studio-appartement en het appartement bevinden zich op de begane grond van de gezinswoning en op 5 minuten lopen van het eerste strand. Parkeerplaats voorzien.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering vooraf 20% van de totale prijs. Op de dag van vertrek vrijgeven appartement tot 10.00 uur. Inchecken is na 14.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
In geval van annulering zijn voorschotten geldig voor de volgende boeking In geval van annulering zijn voorschotten geldig voor de volgende reservering.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Vliegveld: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
raften-36 km van Omisalj zip-line-11 km van Omisalj paardrijden - 11 km van Omišalj mogelijkheid om kajakken op zee te organiseren 300 km wandelpaden op het eiland Krk duiken
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Tara
Opmerkingen
Goed 3/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
slovenj gradec,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, September 2023
Tevreden

Het appartement is schoon en netjes. De eigenaar is vriendelijk. Auto op de parkeerplaats, omheind. Elke ochtend kwam de lokale kat ons begroeten, ze bracht ook de jonge kittens mee om ons te laten zien. Het is echt 120 stappen naar de zee, maar je moet je wat spreiden. Maar je kunt de weg op als de trappen te steil zijn. Het strand is zeer divers - van betonnen pieren tot "verborgen" baaien. Mijn vrouw en ik waren in september, de kust was bijna leeg, de zee warm... we hebben er echt van genoten. Ik raad zeker een avondwandeling langs de kust naar het centrum aan en ‘dwaal’ door de smalle straatjes van Omišalj... Het strand van Pesja ligt op drie kilometer afstand, met een grote parkeerplaats. Eenmaal op dit strand loop je door het bos naar Mirin, de archeologische overblijfselen uit de Romeinse tijd. Ik kom terug. Ik raad aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Hajdúszoboszló,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Perfect!

We hebben hier een week doorgebracht met 2 volwassenen, kinderen van 7 en 14 jaar oud. Het appartement is ruim, verfijnd en schoon. Het heeft een enorm privéterras. Het was een positieve teleurstelling in vergelijking met de foto's. De gastheer is erg vriendelijk. We zullen zeker teruggaan. Ik beveel het van harte aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
antwoord op reactie

Bedankt en jullie waren lieve gasten en ik kijk ernaar uit jullie weer te ontmoeten. Karmel

Ljubljana ,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Meer dagen in rekening gebracht dan gebleven

We verbleven 7 dagen in het appartement, ze brachten ons 8 dagen in rekening, ondanks dat we dit bij de eigenaar hadden gemeld. Ze wilde het geld niet teruggeven Er zijn 120 treden omhoog naar het strand. Het appartement is niet schoon, spinnen, kapot toilet. Smal bed in de slaapkamer en alles benauwd in de slaapkamer. Onvriendelijke eigenaar raad ik niet aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
antwoord op de reactie van Damjan

Mevr. Damjana boekte 10 nachten en besloot na 7 nachten te vertrekken omdat haar huis in brand zou staan.De rekening voor de dame was EUR 650 en door de eerdere afzegging is deze verlaagd met EUR 90. Ze ontving de rekening, bekeek deze en betaald. Het appartement is schoongemaakt, het beddengoed is schoon en ik heb nog nooit een opmerking gehad over netheid. Het toilet is niet kapot. Ik raad de dame niet aan als gast. Ze hebben een vies appartement achtergelaten, een kast vol afval. Handdoeken gegooid op de badkamervloer Ik heb nog nooit zulke gasten gehad - ik denk dat het haar opmerking over het appartement is vanwege haar woede dat het account niet met haar overeenkwam omdat ze ermee had gedreigd.

Mladen Pasarić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Tara heeft 59545 keer bekeken sinds 05.06.2016.