Appartementen Ana MarijaOrebić - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Orebić en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Comfortabele en goed uitgeruste appartementen in een gezinswoning naast de zee. Vanaf het dichtstbijzijnde strand bent u in slechts een halve minuut lopen en het belangrijkste en mooiste strand van Orebic (deels zanderig) ligt op minder dan 100 m. Het huis ligt aan de promenade en ligt op een rustige plek. Echter, alles wat je nodig hebt (een zelfgemaakte groente- en fruitmarkt, een supermarkt, een souvenirwinkel, een restaurant, een bank, een café-bar, een apotheek, een bakkerij, een voetbalveld ...) ligt op 10 minuten lopen. Vriendelijke gastheren, een rustige omgeving, comfortabele appartementen en een uitstekende locatie van het pand garanderen u een aangename vakantie. We kijken uit naar uw komst!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als u een van onze appartementen wilt boeken, moet u een voorschot van 30% van de totale prijs van de accommodatie betalen op onze giro-account.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Centrum: 600 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 900 m
  • Treinstation: 225 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 900 m
  • Sportactiviteiten: 50 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Naast het huren van onze appartementen, biedt onze familie gratis proeverij en de mogelijkheid om zelfgemaakte kwaliteitswijnen (Postup, Plavac mali, Rukatac - wit en Rose) en cognac en likeur op de traditionele manier te kopen. U kunt ook genieten van een bezoek aan onze excursie op een familieboerderij op slechts 15 minuten rijden. Hier kunt u ons 400g oude familiehuis, de kelder en de wijngaarden bekijken en genieten van de maaltijden waarin we fruit, groenten, olie en eieren uit onze eigen biologische landbouw gebruiken die op de traditionele manier zijn bereid.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ana Marija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ana Marija, Augustus 2017
Uitstekend!

Zeer netjes en schoon appartement. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Mooi terras met uitzicht op de zee. Accommodatie gelegen op slechts een paar minuten van het strand Trstenica. In de buurt van de bakker en een kleine winkel. Mevrouw Marica bij aankomst waren we vereerd uitstekende wijn geproduceerd door de familie Tomasevic. Ook bezochten we hun boerderij in het binnenland van het schiereiland, waar we genoten van de prachtige bereide zelfgemaakte gerechten. Zeer aan te bevelen! Bedankt en groeten Silvia en de rest van de familie!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Rzeszów,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ana Marija, Augustus 2017
Een geslaagde vakantie!

Wiitam! De periode van 05-19 augustus 2017 bleven / twee families - vier volwassenen en twee kinderen, plus een shitzuhond - Roksi / in appartement nr 3 bij Mrs. Maritsa Tamasevic. Geweldige accommodatie en gastvrouw! Mevrouw Marica erg warm, sympathiek. In alles wat we konden rekenen op haar hulp. Geweldige locatie - dicht bij alles - naar het strand, winkel, restaurant / naast de hoofdstraat, waar sprake is van een continue beweging /. Accommodatie beschrijving gepubliceerd op de website was in overeenstemming met wat we hebben gevonden op de plek - een groot terras, balkon - rustig, kalm. Aan de ene kant, een geweldig uitzicht op de bergen en aan de andere kant de zee. Accommodatie schoon, volledig uitgeruste keuken. Tijdens hun verblijf, we waren ook gasten naar zijn zoon v Maritsa -. Joszko en zijn vrouw Sylviii / hartelijk begroeten hen !!! / In het sfeervolle restaurant in een wijngaard in de buurt Orebić, waar we hadden een heerlijk uitgebreid diner, proeven lokale drankjes en een grote wijze sap, we dronk nooit zoiets, een openbaring !!! Algemeen - geweldige accommodatie en gastheren, zeer aan te bevelen, zal zeker teruggaan! We genoten van de vakantie in de Maritsa Mrs. Tomasevic!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Banjaluka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ana Marija, Juli 2016
Alle aanbevelingen!

Het wordt sterk aanbevolen vakantie in appartementen gezin Tomasevic. De gastheren zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam, de sfeer is meer dan goed, zeer comfortabele accommodatie, een balkon in een mooie schaduw van citroen en mandarijn ..... In een paar minuten rijden is hun eigendom waar je kunt gaan om te eten en te genieten van de magische sfeer en ontspannen sfeer alsook om hun producten zoals wijn, brandewijn, likeuren, jam proberen ... Ga en zie voor jezelf en de rest zal een vakantie zijn, in de ware zin van het woord !!!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u Tamara!

Lieve Tamara, bedankt voor de leuke reactie. En we hebben genoten van uw bedrijf. Ik ben blij dat je het leuk vond met ons en we kijken ernaar uit om terug te keren. Met vriendelijke groet voor u en de familie!

Marica i Silvija Tomašević Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Ana Marija heeft 25536 keer bekeken sinds 26.11.2015.