Appartementen JomiOrebić - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

De hele dag accommodatie. Gezinswoning-nieuw gebouw, omringd door groen-olijfgaard en 3000m2 tuin. Vrede en prachtig zicht ontspannen. We zijn in de blinde straat op een optimale afstand van alle voorzieningen die nodig zijn voor een goed verblijf. . Een wandeling van 10 minuten brengt u naar het strand, het centrum, de winkel, het restaurant, enz. Modern ingerichte appartementen zijn voorzien van beddengoed, toiletpapier, vloeibare handzeep, handdoekhouders en regelmatig onderhoud. Wi-fi en kabelinternetverbinding. A1 appartement met 3 aparte slaapkamers - elk heeft zijn eigen douche / toilet, woonkamer, keuken, eetkamer en galerij met 2-bedlinnen, 3klime. Het appartement heeft ook een groot terras met parasols en een zithoek. Pusenje is alleen toegestaan ​​op het terras, anders is het hele huis rookvrij. A1 is de gehele tweede verdieping van een eengezinswoning, heeft een aparte ingang en kijkt uit over de zee in het zuiden. A2 en A3 bevinden zich op de begane grond met uitzicht op de zee. De tuin biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's en bestelwagens.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na bevestiging van de reservering verwachten we dat u 10% van de totale prijs van het verblijf op onze rekening vooruitbetaalt. U dient bij aankomst de eerste dag te betalen. Als u wilt, kunt u het volledige bedrag aan ons betalen voordat u aankomt. Ideale aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. Hoewel, indien mogelijk, kunnen we elkaar ontmoeten om je te ontmoeten. We houden een voorschot als u 8 dagen voor aankomst annuleert. Uitzondering van ongevallen op de weg en overlijden.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 600 m
  • Vliegveld: 175 km
  • Haven: 600 m
  • Sportactiviteiten: 700 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
. De boot verbindt ons met de kust met de stad Korculo en er zijn mogelijkheden voor charter en motorbootbevrachting. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, peddelen, surfen, tennissen, zwemmen. Ook georganiseerde uitstapjes naar Dubrovnik en Mostar en visplukkers. Een welkomstfeest en een diner als u een week verblijft zijn inbegrepen. We voorzien u ook graag van toeristisch materiaal zoals infomappen, kaarten van plaatsen enzovoort. Er staat een rij in meer talen in het appartement. Appartementen zijn voorzien in geval van een ongeluk. Inbegrepen in prijs; internet, gebruik van wasmachines en handdoeken, grill, parkeren, verblijfsbelasting, welkomstdrankje, een diner als u 7 nachten verblijft.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Jomi
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Rybnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2022
Ik raad aan!

Geweldig appartement. Ruim, schoon, goed uitgerust. Grote comfortabele bedden, een terras met ligstoelen omgeven door goed onderhouden vegetatie, een prachtig uitzicht op de zee. Er is rust en stilte in de buurt. Niemand gaat deze kant op, niemand loopt. Het is als in het paradijs. De toegang tot het appartement is enigszins bergopwaarts of via een trap, maar het is kort en zonder vermoeidheid. Maar door weg te gaan van het centrum, krijgen we een geweldige, rustgevende sfeer, uitzicht en rust. De gastvrouw is erg beleefd en gastvrij. Hij geeft om alles, waardoor er zulke en geen andere voorwaarden zijn. We brachten hier 2 weken door en zouden graag langer blijven. De beste accommodatie die we in Kroatië hebben gehad voor een betaalbare prijs.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Kraków ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Augustus 2021
Een mooie vakantie in Orebic!

We brachten 10 mooie dagen door met Lidia. Het appartement is zeer ruim en bestaat uit drie aparte slaapkamers, 3 badkamers en een woonkamer met een keuken. Er is een mezzanine in de woonkamer, zodat we extra slaapplaatsen hebben. De keuken is zeer goed uitgerust met alle benodigde keukengerei, er is een koffiezetapparaat, broodrooster, vol servies, vaatwastabletten, vloeistoffen, zo ongeveer alles! Handdoeken, zeep en douchegel in de badkamers! De kamers hebben grote bedden en grote kasten, elk met een televisie. Na een paar dagen stelde Lidia voor om het beddengoed en de handdoeken schoon te maken en te verschonen. Het appartement is erg schoon. Een groot voordeel is het prachtige grote terras van waaruit u de Adriatische Zee kunt bewonderen, het beste uitzicht zowel overdag als 's nachts naar de sterren. Het huis is prachtig gelegen, we konden de kruiden in de tuin gebruiken. We hebben geen bezwaar tegen het appartement zelf, we hopen op een dag Lidia weer te bezoeken in Orebic. Een paar woorden over de eigenaar, Lidia is een geweldig persoon, ze is heel open en spreekt uitstekend Engels. Ze vertelde ons waar we naar de stranden moesten gaan, waar we konden parkeren in Dubrovnik, waar we lekker konden eten, wat te zien en waar we heen moesten, alle aanbevelingen waren opmerkelijk, vooral een reis naar de omliggende eilanden, was waarschijnlijk het hoogtepunt van onze vakantie ! Ik geloof dat een verblijf bij Lidia een van de beste ideeën is, dus ik raad het van harte aan en het geeft je 10 sterren!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Schio ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Augustus 2020
Alles is perfect!

Mooi appartement voorzien van alles. Perfecte reiniging. Prachtig uitzicht. Lidia en haar familie geweldige mensen, vriendelijk en behulpzaam. Handig voor alle diensten. Als u de auto niet in een zeer korte tijd wilt nemen, bereikt u de zee, of u komt in het centrum aan. Mijn perfecte vakantie! Ik kan niet wachten om terug te komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Lidia Starašinić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Goedemiddag en welkom. Door te kiezen voor onze accommodatie u hebt gekozen vrede, mooi uitzicht, de juiste plek voor vakantie. Hoe om te werken als een toeristische gids uw gasten happy'm tot uw dienst in juli en augustus. Beschikbaar op cel 00385981614600 24 uur per dag.

De advertentie Appartementen Jomi heeft 50946 keer bekeken sinds 22.01.2016.