Appartementen MareOrebić - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Mare ligt in Orebić, op 600 meter van het Trstenica-strand en op 1,1 km van het Škvar-strand. Het biedt accommodatie met airconditioning, gratis WiFi en gratis overdekte parkeergelegenheid. Alle accommodaties zijn voorzien van een patio, een open haard, een zithoek met een bank, een flatscreen-tv, een wasmachine en een eigen badkamer met een douche en een haardroger. Ze beschikken ook over een volledig uitgeruste keuken met een magnetron, een koelkast, een kookplaat, een broodrooster, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Appartement Mare is van twee kanten te bereiken of heeft toegang tot twee rustige straten. Hoewel gelegen in het centrum van Orebic, is het gelegen in een rustige buurt. Het gebouw heeft twee verdiepingen en elk appartement heeft een eigen ingang. Elk appartement heeft een eigen apart terras. Op het erf is er een grasveld van 180 m2 voor rust en spel van onze jongste terwijl de ouders genieten van een middagrust met een glas zelfgemaakte wijn of cognac.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van accommodatie is het noodzakelijk om 15% van de totale waarde te betalen, en de resterende betaling is na de accommodatie in de faciliteit. Aankomst van gasten in overeenstemming met de regels van de Tourist Board Orebić is in de periode van 14:00 - 22:00 uur Vertrek of vertrek van het appartement is tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot is mogelijk 15 dagen voor aankomst met een gegronde reden die de gast echt niet had kunnen voorzien bij de boeking.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 90 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 600 m
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 700 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Een welkomstfles zelfgemaakte wijn en zelfgemaakte brandewijn wacht op alle gasten in het appartement. Op de binnenplaats is er een gedeelde open haard die door alle gasten kan worden gebruikt. Voor de open haard staat een bank met een tafel waar u kunt genieten van de lekkernijen die u op de open haard spaart. Gasten die langer dan zeven dagen in de faciliteit verblijven, worden door de gastheer getrakteerd op een lunch.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mare
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Staw Kunowski,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2020
Ik raad de plaats en eigenaren aan!

Ik was in Mare in het seizoen 2020. Ik raad het ten zeerste aan !!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Marijana Mijoc Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom lieve gasten! We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zich bij ons thuis voelt en dat u graag bij ons terugkomt. We bieden je een ontspannen, vriendelijke, zorgzame en goedbedoelende aanpak 'gekruid' met een glimlach en vreugde. Wij staan voor u klaar tijdens uw verblijf bij ons; neem gerust contact met ons op voor eventuele onduidelijkheden.

De advertentie Appartementen Mare heeft 27847 keer bekeken sinds 27.07.2020.