Appartementen NataOrebić - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Moderne en volledig uitgeruste appartementen, bij de ingang van Orebic, op een kleine familiecamping. De appartementen bevinden zich op de 2e verdieping van een gezinswoning, met een prachtig uitzicht op het Peljesac-kanaal, op slechts 80 meter van het strand en 15 minuten lopen naar het stadscentrum en de haven.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Stuur vragen via e-mail of neem contact op via telefoon (misschien wat is er aan de hand / viber). Bij het boeken is het noodzakelijk om een voorschot van 30% van het totale huurbedrag te betalen, en bij aankomst de rest. Aankomsttijd na 12.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. Op de dag van vertrek is de mogelijkheid tot verlengd verblijf in de camping naar behoefte (gebruik van douche, toilet en koelkast) gratis.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Vooruitbetaling vindt plaats in geval van annulering vanwege covid-19, tot 7 dagen voor de aankomstdatum.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.7 km
  • Tankstation: 600 m
  • Vliegveld: 200 km
  • Haven: 1.7 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 400 m
  • Casino: 70 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Gasten hebben de beschikking over een gemeenschappelijk terras van 50 m2 met barbecue. Rondom het huis is een kleine camping met een extra grill en veel speelruimte (geschikt voor gezinnen met kinderen). Op het strand is er een mogelijkheid voor watersporten (windsurfen, tube- en bananentochten, jetski verhuur, kanoën, kanoën). In de buurt is er de mogelijkheid om een tennisbaan, minigolf, voetbal in een kooi met kunstgras, auto- en bootverhuur te huren. Bij aankomst krijgt u een welkomstdrankje. Parkeren is voor het appartement en is gratis (reserveren niet nodig).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nata
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2023
Rust voor de ziel

Zeer, zeer schoon en netjes appartement met alles wat je nodig hebt. Het terras is prachtig en we brachten de meeste tijd daar door. Een prachtig strand met een kristalheldere zee ligt op een minuut lopen van het appartement. De gastheren zijn uiterst vriendelijk, op elk moment van de dag bereikbaar. Wij raden het zeker aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Zomervakantie in Orebić

Mooi, schoon en nieuw ingericht appartement bij de ingang van Orebić. Alles net zoals op de foto's. De locatie is ver van het stadscentrum (wat naar mijn mening helemaal geen nadeel is) waarnaar het 15 minuten lopen langs de zee is, maar ideaal om naar het strand te gaan, dat letterlijk op 2 minuten afstand ligt, en grote supermarkten. De gastheren zijn behulpzaam, onopvallend, maar altijd beschikbaar voor alle vragen. We werden begroet met een fles uitstekende lokale wijn. Alle aanbevelingen en tot ziens!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Tarnow,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Zeer goed appartement

Zeer goede locatie, rustige buurt, perfect uitzicht vanaf het balkon, schoon en ruim appartement, zeer aardige gastheren. Aanvankelijk was er angst voor de nabijheid van een drukke straat, maar dat stoorde niet. Veel ruimte voor parkeren, fietsen, board, etc. Zeer dicht bij de zee, winkel, restaurant, boulevard. Wij adviseren!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Natalija Đeldum Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Slowaakse,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten, Al 20 jaar proberen we goede gastheren voor onze gasten te zijn. Met regelmatige investeringen en onderhoud van het appartement, willen we u een aangenaam verblijf en onvergetelijke momenten van uw welverdiende vakantie bezorgen. We hebben onze units in 2018 en 2019 gerenoveerd om u nog comfortabeler te laten voelen. Welkom!

De advertentie Appartementen Nata heeft 47752 keer bekeken sinds 10.02.2014.