Appartementen Sveti AntonOrebić - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 22 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Orebić en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Apartments St Anton zijn gelegen in het mooiste deel van de Adriatische kust, op de zuidelijke hellingen van het schiereiland Peljesac, aan de ingang van het stadje Orebic. Volledig ingerichte en moderne appartementen in een rustige omgeving, gelegen op 400 m van het zand- en kiezelstrand en 15 minuten lopen van het centrum. Wij bieden accommodatie in 8 appartementen, met uitzicht op zee, Peljesac kanaal en het eiland Korcula. Alle appartementen zijn voorzien van een keuken, satelliet-tv, radio, WiFi, haardroger. De derde verdieping is voorzien van airconditioning. Met behulp van het internet in de prijs inbegrepen. Grill met tuinmeubilair is beschikbaar voor gebruik voor de gasten. Alle gasten hebben een parkeerplaats. Huisdieren zijn toegestaan ​​in de appartementen. Daarnaast bieden wij een wasservice. Onze gasten zijn altijd tot uw dienst, met een ontspannen sfeer en authentieke ervaring van bestemmingen om hun verblijf in appartementen St. Anton omgetoverd tot een onvergetelijke ervaring.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De derde verdieping is voorzien van airconditioning en de airconditioning is extra € 5 per dag. Honden zijn welkom. De vergoeding bedraagt ​​een extra 3 euro per dag. Wasserij. Inbegrepen in de prijs: toeristenbelasting, beddengoed, handdoeken, parkeerplaats, barbecue en het schoonmaken na gebruik, gebruik van internet, eindschoonmaak. Voor een succesvolle reservering dient u 30% van het totaal. Aankomst na 12 uur, waardoor tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 35 km
  • Treinstation: 70 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 15 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Discotheek: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sveti Anton
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Breckerfeld,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2015
Gezellige sfeer

Een verblijf in dit pand was gewoon super. De gastheren waren er altijd klaar om te helpen. De sfeer was informeel. Bovendien, de stad Orebic heeft vele mogelijkheden om te ontspannen. Talrijke restaurants bieden heerlijke gerechten om de vakantie nog aantrekkelijker te maken. Opnieuw en opnieuw.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Berlin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Sveti Anton, Augustus 2015
Top

Het appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie, vrede, tal van recreatieve en entertainment voor jong en oud en vooral gastheren die appartement zeer goed onderhouden en te zorgen voor een gezellige sfeer. We komen hier al meerdere jaren, vakantie hier, elke keer, ons helemaal tevreden. Het appartement is aan te bevelen om 200%. We kijken ernaar uit om in staat om u opnieuw te bezoeken deze zomer :)

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antonija Tolj Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Slowaakse, Pools,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten! Dank u besloten om uw vakantie door te brengen in onze appartementen. We zullen ervoor zorgen dat u van harte welkom vriendelijk als we kunnen, om uw verblijf onvergetelijk en aangenaam. Met jarenlange ervaring in het toerisme en een ontspannen familiale sfeer, zullen wij u rust in alle rust en privacy. Wij heten u welkom in ons huis!

De advertentie Appartementen Sveti Anton heeft 21155 keer bekeken sinds 15.03.2014.