Stenen huis GoveđariMljet - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Mljet en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Onlangs gerestaureerde traditionele stenen huis in etno dorp Goveđari in het hart van het Nationaal Park. Het huis bestaat uit twee appartementen, die een aparte ingang en terrassen hebben en zelfstandig werken, en kan ook gehuurd worden als een compleet huis voor meer mensen. Appartement nee. 1 is 60m2 met terras van 30m2, volledig ingericht met alles voor een aangenaam en comfortabel verblijf van 4 personen (2 personen op de bank in de woonkamer). Appartement nee. 2 is 90m2 met terras van 60m2, met twee aparte slaapkamers en een open grill op het terras. Comfortabel voor 4 personen. Beide appartementen zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf: fornuis, oven, koelkast, vriezer, broodrooster, waterkoker, wasmachine, verwarming, airconditioning, LCD TV, DVD, draadloos internet ... De inrichting is gelegen op 10 minuten lopen pad door het dennenbos van Baba's huis en de Grote Meren, wandel- en fietsgebieden. Het dorp Goveđari is klein en pittoreske plek perfect voor een rustige vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor de overeengekomen reserveren is verplicht om 30% vooruit te betalen. Aankomsttijd is vanaf 14:00 uur. Tijd van vertrek tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Nationaal Park: 10 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief dagelijkse huur, toeristenbelasting, elektriciteit, water, schoonmaak, linnen en handdoeken. Handdoeken frequentie is om de 3 dagen, en het beddengoed elke 5 dagen. Tijdens uw verblijf kunnen we gebruik maken van fietsen, kajaks, kano's en scooters te regelen. U kunt een auto of een boot te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stenen huis Goveđari
Zrinka Helinger Perčin Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Stenen huis Goveđari heeft 13327 keer bekeken sinds 24.03.2010.