Appartementen OleandraPag Mandre - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Oleandra ligt in het centrum van het toeristische stadje Mandre, op het eiland Pag, in een rustige straat op slechts 60 meter van het dichtstbijzijnde strand. Wij verhuren drie appartementen. Alle terrassen kijken uit op zee. We hebben een barbecue in de tuin die beschikbaar is voor alle gasten. We hebben een ruime parkeerplaats voor maximaal 10 voertuigen, die gratis is voor onze gasten. Het jaar 2020 hebben wij gebruikt voor een volledige renovatie van alle appartementen, om zo te voldoen aan de voorwaarden voor de 4-sterren categorie. De tweekamerappartementen op de eerste verdieping beschikken nu over twee badkamers, een vaatwasser en een wasmachine, nieuwe elektrische en sanitaire installaties. Elk appartement heeft een aparte ingang.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
In de prijs van het appartement is het volgende inbegrepen: volledig ingerichte keuken en kamers, beddengoed, draadloos internet, parkeerplaats en toeristenbelasting. Wasmiddelen zijn niet inbegrepen. Ook het gebruik van airconditioning is bij de prijs inbegrepen (tot 10 uur per verblijfsdag). De eindschoonmaak kost € 50,- voor A2+1, € 70,- voor A4+1. Op de dag van aankomst is accommodatie in het appartement mogelijk vanaf 14.00 uur en bij vertrek dient u het appartement vóór 09.00 uur te verlaten. De reservering wordt als geldig beschouwd na een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. U kunt het bedrag op onze girorekening storten. U draagt zelf alle bankkosten. De rest van het bedrag wordt bij aankomst betaald. Wij informeren u per e-mail over de ontvangst van het voorschot.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Regels voor terugbetaling van vooruitbetalingen: annulering van de reservering 60 dagen of meer vanaf de datum - terugbetaling van 100% van het bedrag; annulering binnen 60 tot 30 dagen na de afspraak - restitutie van 50% van het bedrag; Annulering binnen 30 dagen na de afspraak - geen restitutie
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 500 m
  • Tankstation: 800 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Oleandra
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Igor Čemeljić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Apartments Oleandra is een familiebedrijf dat is gestart in Mandre, een groene oase van het eiland Pag, een ideale plek voor gasten die op zoek zijn naar een rustige familievakantie.

De advertentie Appartementen Oleandra heeft 22181 keer bekeken sinds 27.04.2021.