Appartementen KoprivnjakPag - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Wij verhuren appartementen in Košljun, op het eiland Pag. Een kleine rustige plek zonder drukte en alledaagse drukte. Afstand van de stad Pag 15 minuten, van Novalja 20 minuten. Het strand ligt op 100 m afstand van het appartement (kiezelstrand, zand in de zee). Langs de boulevard zijn er veel stranden die ideaal zijn om te ontspannen en te zwemmen in de heldere, heldere zee. Het dennenbos is aan het einde van de plaats, ook met een strand dat uitzicht trekt. Gratis wifi. Winkel met een klein café ligt op 20 meter van het appartement. Er is een klein restaurant in de plaats waar fastfood en diverse drankjes worden geserveerd. Veel gasten keren elk jaar terug naar deze prachtige kleine plaats die alles heeft wat u nodig heeft voor een ideale vakantie. In het huis hebben we 5 kleinere appartementen, waarvan 1 slaapkamer en een extra bed in de keuken. Elk appartement heeft een terras met uitzicht op zee. Op de begane grond is een groter appartement met 2 slaapkamers en een slaapbank in de keuken, terras voor het appartement. Alle gasten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de grill, in een speciaal gedeelte van het terras op de begane grond, met een aankondiging voor andere gasten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Appartementreserveringen worden vooraf gemaakt, op afspraak. De gebruikelijke aankomsttijd is na 11 uur en vertrek na 10 uur. Alle appartementen worden bij elke wisseling van gasten grondig schoongemaakt en ontsmet.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 80 m
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Koprivnjak
Tomislav Koprivnjak Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Appartementen op het eiland Pag, Kosljun. De appartementen liggen op een rustige plek, ideaal voor vakantie, familie, met mooie heldere zee en mooie stranden. Alle appartementen hebben uitzicht op zee, een terras en voor alle bezoekers is het mogelijk om de grill en een grote tafel te gebruiken voor gezelligheid. We hebben 5 appartementen met 1 kamer en 1 kamer met 2 kamers. Elke ap heeft ook een bank in de keuken.

De advertentie Appartementen Koprivnjak heeft 4366 keer bekeken sinds 29.03.2021.