Appartementen LidijaPag - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

De appartementen zijn gelegen in de stad Pag in een dorp van 30 met. van het strand. Er is een supermarkt in de buurt. bakker, restaurant, hotel. Het strand ligt net over de aflopende trap. Zand- en netjes schoon en mooi strand. De stranden liggen allemaal uit elkaar, dus het grote stadsstrand met voorzieningen ligt in de buurt. De appartementen zijn uitgerust met serviesgoed, linnengoed. Elk appartement heeft een eigen ingang en een eigen terras. Wifi, tv, airconditioning, barbecue, parkeerplaats. Wassen in de wasmachine is gratis en u kunt het op aanvraag in de was gebruiken. Huisdieren zijn kosteloos toegestaan. Douchegel toilet pap. zeep. , haardroger, strijkijzers, handdoeken. De tuin is omheind met smeedijzer. een hek voor de veiligheid van kinderen. Roken heeft de voorkeur op het terras. WELKOM

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalingen 30% van het bedrag op mijn rekening en de rest bij aankomst. Het vertrek uit het appartement is om 10 uur en de aankomst om 13 uur. Meld schade in het appartement en laat deze bij voorkeur schoon achter.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Centrum: 1 km
  • Restaurant: 50 m
  • Apotheek: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Het welkomstdrankje is gekoeld en wacht op u in de koelkast wanneer u aankomt.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lidija
Lidija Karavanić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartementen Lidija heeft 9229 keer bekeken sinds 19.12.2019.