Appartementen MarinaPag - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Beste gasten, welkom bij de Marina-appartementen in het rustige deel van de stad Pag. Apartments Marina is gecategoriseerd met 3 sterren en ligt op slechts 15 meter van de zee! We bieden u drie appartementen van verschillende groottes aan voor twee tot vijf personen. In Marina Apartments vindt u alles wat u nodig heeft voor een goede vakantie; parkeren, grill, satelliet-tv, gratis Wi-Fi, ruime tuin voor een zorgeloze kinderspel evenals een prachtig uitzicht vanaf de zee en de baai balkons. Welkom in de stad Pag, een stad die bekend staat om zijn unieke kant, heerlijk lamsvlees, kaas en zout, maar ook op een mysterieus rotsachtig oppervlak zoals de maan. In een stad die rijk is aan culturele en historische monumenten, unieke cultuur en gebruiken en prachtige stranden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling 30% voor het boeken van het appartement, de rest op de dag van aankomst in de accommodatie. Aankomsttijd in appartement; 13:00 Tijd om het appartement te verlaten: 10:00 Verblijfsbelasting is niet inbegrepen in de prijs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 80 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 700 m
  • Casino: 25 km
  • Nationaal Park: 80 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Met de gastheer kunt u zelfgemaakte wijn en kist proeven en een boottocht regelen. Een groot aantal gasten die meer dan twaalf jaar in onze appartementen verblijven, zijn de beste advertenties. Kom en ontdek waarom u verwend bent voor een zomer op Pag! Pag-kaas, lamsgarnaal, perenlelie, zee, zon en strand voor uw vakantie en vakantie!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Maribor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2020
Perfecte rust

We waren voor het eerst met u op vakantie en ik kan zeggen dat het prachtig was. Van vriendelijke gastheren tot de sfeer zelf. De omgeving lijkt op een sprookje. Het is meteen duidelijk dat de gastheren echt hard werken voor hun gasten. Nogmaals bedankt voor alles en tot volgend jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt Peter

Bedankt voor de vriendelijke woorden 😊 Het zal ons een genoegen zijn u opnieuw te ontvangen.

Tarnowskie Góry,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Marina, Juli 2017
Geweldige plek voor vakantie!

We hadden een geweldige tijd in dit appartement! Het was schoon, netjes en er was alles wat we nodig hadden om een ​​goede tijd door te brengen tijdens onze familievakantie. Keuken was vol met accessoires die nodig waren om een ​​maaltijd te koken. Ons appartement had een groot voordeel: de temperatuur binnen was niet zo hoog, zelfs tijdens de hittegolf. We aten buiten de kamers, op ons terras en bewonderen prachtig en adembenemend uitzicht op de heuvels van Pag. Anna en haar familie waren erg aardig voor ons, en we werden comfortabel en ontspannen. We raden dit appartement aan - het was erg dicht bij de oude stad, de lokale winkel en het strand.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je

Beste Ola en Alex, Bedankt voor het kiezen van ons voor uw vakantie. Het was ons genoegen u te hosten. Hallo aan Kris! :)

Tarnowskie Góry,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Marina, Juli 2017
BESTE VAKANTIE EVER!

Ik schrijf deze beoordeling om dit appartement aan te bevelen aan mensen die nog steeds op zoek zijn naar een perfecte plek om hun vakantie door te brengen. Ik en mijn familie (2 + 3) hebben deze zomer (juli3-15) hier gebleven in een groot appartement A4 + 1, dat gewoon perfect voor ons was. Het heeft twee balkons met uitzicht op de zee - het uitzicht is gewoon spectaculair! De keuken is goed uitgerust, ik kookte voor mijn kinderen en er was alles wat ik nodig had. Het appartement zelf is ruim en mooi ingericht. Gastheren zijn zeer aardig en behulpzaam, zeer gastvrij! U kunt zich thuis voelen! Het is heel belangrijk om mensen zo rond te hebben. Wat ook belangrijk is, is de omgeving. Er is een mooie grillplaats, schommels voor de kinderen, geweldige groene omgeving ... En ... zo dicht bij het kleine strand! Enkele stappen naar beneden een privé pad! Echt geweldig! We hadden een geweldige tijd hier! Het is mijn 4e verblijf in Kroatië (elke keer ergens anders) en tot nu toe de beste !!! Zonder twijfel kan ik Apartments Marina aan iedereen aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u voor uw reactie

Dear Gosia Heel hartelijk bedankt. Het was leuk om u en uw mooie familie te ontmoeten. Het verzenden van u het allerbeste wensen voor Pag. Anna

Ana Fabijanić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens, Pools,
Meer informatie over de verhuurder

error_translate

De advertentie Appartementen Marina heeft 30503 keer bekeken sinds 05.01.2017.