Appartementen PaxPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

PAX-appartementen zijn gelegen in een rustig deel van Pakoštan. De modern ingerichte 4-sterrenappartementen bevinden zich op de eerste verdieping en zijn 68m² (met balkon) en 48m² (met terras) met een aparte ingang. Ze bevatten een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met een extra bed en een badkamer met douche. Ze hebben alles wat een modern appartement nodig heeft om de gast het meest comfortabele verblijf te bieden. Ze zijn voorzien van beddengoed, handdoeken, airconditioning en een kluisje. De appartementen beschikken over gratis draadloos internet, lcd-tv en satellietprogramma's. Parkeren is mogelijk op het erf van het huis. Er is ook een grill beschikbaar. Het centrum, winkel, bank, restaurants en andere horeca- en toeristische voorzieningen, evenals het strand, bevinden zich op 5-10 minuten lopen van het gebouw. Het natuurpark Vrana Lake, het grootste natuurlijke meer van Kroatië, ligt op 10 minuten afstand. De gastheren spreken Kroatisch en Duits.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Er wordt een vooruitbetaling van 2 nachten betaald. Een betaald voorschot betekent een bevestigde reservering, en de rest van de betaling wordt bij aankomst contant of per bankoverschrijving gedaan. Voor accountinformatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail. Indien de huurovereenkomst wordt opgezegd, wordt het voorschot niet geretourneerd. Aankomsttijd vanaf 14.00 uur en vertrektijd tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 600 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 1 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Nationaal Park: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Pax
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bielefeld,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Prachtig, goed uitgerust appartement op een toplocatie

We mochten deze vakantie doorbrengen bij de familie Nedic in een van hun appartementen. Het appartement is uitgerust met alles wat u nodig heeft in het dagelijks leven. Alles is zeer schoon en modern. Pine Beach met een zandstrand ligt op slechts een paar minuten lopen. De gastheren zijn erg vriendelijk en meegaand. Volledige aanbeveling!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Ostrava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2019
Letterlijk, en tot het punt van luxe appartement, met een huiselijke sfeer en gouden gastheren

Met een helder hart, beveel ik dit appartement aan, dat ruikt naar nieuwigheid, huiselijke sfeer, netheid en uitgebreide faciliteiten. Ik voelde me alsof ik thuis was. Maximale uitrusting door badjassen, badstof handdoeken, volledig uitgeruste mooie keuken, strijkijzer, haardroger, mooi terras, etc. en vooral mevrouw Kata is een gouden vrouw die voor jou is zal de eerste maken zonder erop te wachten. Toegevoegde waarde is een verse groente met een eigen prachtige tuin, waar mevrouw Kata voor zorgt. Soms voelde ik dat het maar een droom was. Ik wens mevrouw Kate heel veel tevreden klanten die haar inspanningen waarderen om uw verblijf aangenamer te maken. Mevrouw Kata en haar man verdienen 100 sterren ..... Mevrouw Kato, bedankt en bevelen u verder aan

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Kata Nedić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij de familie Nedić, eigenaren van Apartments Pax. Wij bieden twee modern ingerichte 4-sterrenappartementen in een gezinswoning in een rustig deel van Pakoštan, waar we u een onvergetelijke vakantie willen bezorgen. Mijn man en ik zijn altijd beschikbaar - vanaf het eerste contact, aankomst, verblijf en helemaal tot vertrek. Jouw Nedic-familie.

De advertentie Appartementen Pax heeft 48356 keer bekeken sinds 09.07.2016.