Appartementen Villa ŽaklinaPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 47 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Villa Žaklina, Pakoštane, Punta zijn gelegen in een rustige omgeving, ideaal voor een vakantie in een dennenbos, op slechts 100 meter van de zee. De gastheren bieden biologisch geteelde groenten uit hun tuin, maar ook zelfgemaakte cognac en wijn. Ze zijn al vele jaren bezig met toerisme en u kunt ze gerust uw jaarlijkse vakantie toevertrouwen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Uitchecken is om 09:00 uur - inchecken om 14:00 uur. Het staat niet vast. Met voorafgaande kennisgeving kunnen we andere afspraken maken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We zijn beschikbaar om u te begeleiden naar nabijgelegen nationale parken, bezienswaardigheden en toeristische boottochten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Žaklina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Slavonski Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2021
Vriendelijkheid, nabijheid tot alles, rust, alles wat je maar kunt wensen op vakantie

Aan iedereen die een vakantie aan onze prachtige Adriatische Zee wil, raad ik een vriendelijke, familiale sfeer aan. Het strand ligt op 2 minuten afstand, het centrum 10 minuten, alle andere voorzieningen zijn binnen handbereik. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden en zouden het iedereen aanbevelen die een oase in het prachtige Pakostane wil. Het strand, de stad is zanderig en vol content voor het hele gezin. Restaurants en cafés liggen direct aan het strand en bieden werkelijk alles wat u nodig heeft. Iedereen die zijn vakantie onbezorgd op deze plek wil doorbrengen, kan dat echt doen met de aardige gastheren en we zullen onze vakantie daar in de toekomst weer doorbrengen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Veronika Bogdan Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Frans, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens, Pools,
De advertentie Appartementen Villa Žaklina heeft 77471 keer bekeken sinds 24.07.2017.