Stacaravan KampPašman - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pašman en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Wil je ontsnappen aan de drukte van de stad en genieten van de ongerepte natuur, waar je kunt fietsen, wandelen en verborgen baaien met kristalheldere zee kunt verkennen? Plan uw vakantie dit jaar op het eiland Pasman in Noord-Dalmatië Wij verhuren een nieuwe stacaravan Adria in de baai Lučina. Het huis met enorm terras is geschikt voor 6 personen en huisdieren (afgesloten terras) en ligt op slechts 80 meter van de zee. Het bestaat uit 2 slaapkamers, keuken, woonkamer en badkamer met toilet. Het is uitgerust met airconditioning, tv, koelkast, vaatwasser, alle benodigde keukengerei, barbecue, enz. Het is gelegen in een kleine camping Pašman ****, die geschikt is voor gezinnen en groepen die ontspanning en een vriendelijke houding van het personeel willen. In overleg organiseert de kampleiding excursies en diverse activiteiten. Het strand is geschikt voor kleine kinderen, omdat de zee in de meeste delen van de baai ondiep is met een zandbodem.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot bij reservering 30% van de huurprijs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt geretourneerd in geval van een positieve PCR-bevinding voor Covid-19 of andere ernstige ziekten van de gasten met een doktersbevestiging.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 600 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Vliegveld: 25 km
  • Sportactiviteiten: 70 m
Soort strand
Zand, Beton,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief 2 fietsen en een kleine tuin met seizoensgroenten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een motorboot te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Kamp
Amanda Mataija Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Sloveens, Russisch,
De advertentie Stacaravan Kamp heeft 11144 keer bekeken sinds 07.05.2021.