Appartementen Dragica PedišićPašman - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Huis op de eerste rij aan zee in de pittoreske baai van Lučina, gelegen in Pašman. Het biedt drie comfortabele appartementen die perfect zijn voor een ontspannende vakantie aan zee. Het eerste appartement heeft twee kamers en is geschikt voor maximaal 5 personen. Het ruime interieur biedt een aangenaam verblijf en het terras biedt een ongelooflijk uitzicht op de zee en het eilandje Galešnjak, ook wel bekend als het "hart van de Adriatische Zee". Er zijn ook twee eenkamerappartementen, ideaal voor koppels, elk geschikt voor maximaal 2 personen. Een van hen, S1, heeft ook een prachtig uitzicht op de zee en het eilandje Galešnjak, terwijl appartement A1 een rustgevend uitzicht biedt op het omliggende dennenbos. Voor gasten die met eigen vervoer komen, biedt het huis een eigen parkeerplaats, wat aankomst en vertrek vergemakkelijkt. Als u besluit de omgeving over zee te verkennen, is er ook een aanlegplaats voor een boot. Daarnaast is er in de mediterrane tuin ook een externe overdekte veranda met een tafel en stoelen. Er is ook een hout- en gasgrill, wat betekent dat u buiten heerlijke maaltijden kunt bereiden. Dankzij de bevoorrechte locatie hebben gasten directe toegang tot het strand, waardoor ze op elk moment kunnen genieten van zwemmen en zonnebaden. Ook kunnen ze de nabijgelegen pittoreske plaatsen en eilandattracties verkennen die in overvloed aanwezig zijn op het eiland Pašman.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Huisdieren zijn welkom en betalen 5 euro extra per nacht. Voor de reservering is het noodzakelijk om 30% van het totale bedrag als voorschot te betalen. Het saldo contant bij aankomst in de accommodatie. Toegang tot de app (check-in) is na 14.00 uur op de dag van aankomst en verlaten van de app (check-out) is tot 10.00 uur op de dag van vertrek.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt teruggegeven in geval van onvoorziene levensomstandigheden en ziekte op vertoon van documentatie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 900 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
We hebben fietsen en SUP-boards beschikbaar. Het is mogelijk om een boottocht te organiseren naar het eiland Galešnjak en andere nabijgelegen eilandjes, evenals de stad Turnja, Sv. Filip i Jakov en de stad Biograd na Moru (prijs rond de 50 euro).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Dragica Pedišić
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dragica Pedišić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Frans, Sloveens,
De advertentie Appartementen Dragica Pedišić heeft 83644 keer bekeken sinds 17.05.2015.