Appartementen AntePašman - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

WIJ ZIJN DE EERSTE RIJ NAAR DE ZEE. Ideaal voor een gezinsvakantie. Het zandstrand ligt op 20 m van het appartement.Het stadscentrum ligt op slechts 200 m. De appartementen bevinden zich in een gezinswoning, verdeeld over 2 verdiepingen. De prijs is inclusief GRATIS WIFI, gratis parkeerplaats, airconditioning, buitengrill. A5 - bevindt zich op de 2e verdieping. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed (180 - 200 cm) en 2 eenpersoonsbedden, een toilet, een aparte woonkamer met een slaapbank, LCD en een nieuwe keuken. Het appartement heeft een enorm terras met uitzicht op het hele Pašman-kanaal. Het heeft airconditioning. A4 1 is gelegen op de 1e verdieping. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed (180 - 200 cm) en een opklapbare driezitsbank, een aparte woonkamer met een hoekvouwbank voor 2 personen, LCD, toilet, keuken. Elke kamer heeft een eigen balkon met uitzicht op zee. Het heeft airconditioning.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een voorschot van 20% van het totale bedrag is verschuldigd, aankomsttijd na 14.00 uur, vertrek voor 10.00 uur. Het totale bedrag wordt bij aankomst in het appartement contant betaald...
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 20 km
  • Busstation: 20 m
  • Treinstation: 22 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 30 m
  • Discotheek: 200 m
  • Nationaal Park: 1 km
Soort strand
Zand, Beton,
Extra faciliteiten
Of u nu een boot wilt huren, een diner wilt organiseren of vis wilt kopen en bereiden, u krijgt daarbij onze hulp en organisatie. Er is ook een buitengrill beschikbaar.Als u een boot heeft, hebben we een ligplaats voor de boot... Gratis wifi en parkeergelegenheid.Airconditioning is inbegrepen in de prijs van het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ante
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Koroncó ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2022
9113 Koronco.

Vijf sterren. Op allerlei manieren. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden. De gastheren zijn erg aardig en doen er alles aan om het ons naar de zin te maken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
okolica Ljutomera,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ante, Juli 2018
Srecko en Alenka

De plaats Pašman is erg mooi, schoon, rustig, de lokale bevolking is erg vriendelijk Ante appartementen zijn zeer goed onderhouden, schoon, met uitzicht op de zee als ze zijn slechts 30 meter van de zee. Eigenaren van het appartement zijn erg beleefd, alle hulp is nooit een probleem, de voorbereiding van gezamenlijke diners, gezelligheid. Aangezien we al verschillende jaren in hetzelfde appartement verblijven, raad ik iedereen, vooral gezinnen met kinderen, aan, omdat het strand erg geschikt is voor kinderen (kiezel en ondiepe schone zee). Aangezien we een kleinere boot hebben, zijn er nooit problemen geweest met afmeren of andere problemen. Al het andere (winkel, postkantoor, restaurants, cafés) bevinden zich in het stadscentrum, op 300 meter afstand. Ik raad iedereen aan en je zult er geen spijt van krijgen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
commentaar

Heel erg bedankt !!!

Kamnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ante, Juli 2018
Pasman

We hebben hier echt een geweldige vakantie doorgebracht. Appartement schoon, aan het strand, rustige omgeving. De service van de lokale bevolking is fenomenaal, echt vriendelijke mensen. Ik raad aan !!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
commentaar

Heel erg bedankt !!!

Ante Vrkić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Ante heeft 74291 keer bekeken sinds 16.06.2015.