Appartementen AdriaPetrčane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

De ideale ligging van het appartement op het schiereiland Punta Radman geeft de mogelijkheid om uit verschillende stranden te kiezen. En zelfs als de bora of zuidenwind waait, vind je een comfortabele plek op het strand. Het dichte dennenbos biedt de hele dag bescherming tegen de zon. U kunt kiezen tussen een van de aangelegde stenen stranden of een zandstrand dat geschikt is voor kleine kinderen. Alle stranden liggen op 100 tot 200 meter van het appartement. De benijdenswaardige zuiverheid van de zee en de lucht zijn de kenmerken waardoor Petrčane zich onderscheidt van andere bestemmingen aan de Adriatische Zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling van de reservering (vooruitbetaling) vooraf door storting op de rekening, de rest bij aankomst. Aankomsttijd na 14.00 uur, vertrektijd tot 10.00 uur. Apartments Adria respecteert de huidige wereldwijde normen voor bescherming van gezondheid en hygiëne met betrekking tot COVID-19. Wij wensen u een prettige vakantie in onze appartementen! Welkom !!!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 10 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Binnen 200 meter zijn er tal van sport- en recreatiemogelijkheden zoals tennis, minigolf, tafeltennis, bowling, fietsverhuur en dergelijke.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Adria
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Nova Gradiška,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Uitstekend

De appartementen zijn netjes en schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een kort of lang verblijf. De eigenaar is vriendelijk, benaderbaar en bereid om met alles te helpen. De stranden zijn letterlijk binnen handbereik, een minuut lopen (met een klein kind), welke kant je ook op gaat. Je kunt er bijna altijd wel een koelbox vinden, en voor kinderen is er ook een fijn zandstrand met een ondiepe zee waar op elk moment van de dag wel een plekje te vinden is. De plaats heeft genoeg cafés, restaurants, pizzeria's, cadeauwinkels ... Een auto is letterlijk overbodig (en je kunt hem achterlaten op de gereserveerde parkeerplaats in de schaduw naast het appartement) omdat alles binnen een paar minuten lopen is. Elke aanbeveling voor een appartement.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Beste Andrija, Bedankt voor je leuke reactie. Het was een genoegen om jou en je familie te ontmoeten. Je bent altijd welkom 😀

Kraków,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2020
Geweldig, uitje!

Het spontane idee om een vakantie door te brengen in Kroatië was een schot op 10. Zeer aardige eigenaren, gezellige, schone en goed uitgeruste appartementen. Fantastische locatie - twee stranden op ongeveer 100 m afstand, elk: een rustig en vredig in de schaduw van pijnbomen, de andere met attracties, bars, muziek. Ter plaatse is er alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie - gaat gepaard met de geur van lokale specialiteiten, souvenirwinkels ... en een prima startpunt. Ik beveel van harte aan om in de Adria-appartementen te verblijven. Bedankt aan de gastheren voor fantastische omstandigheden om te ontspannen

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u!

Bedankt voor de leuke reactie en het keurig achtergelaten appartement. Het was een waar genoegen om u als onze gasten te hebben en tijd met u door te brengen. Ik zal altijd blij zijn je hier in Petrčane te zien :-).

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2020
Uitstekend!

Dit is een van de beste accommodaties waar we in hebben verbleven, en verder reizen we veel. Uiterst schoon, goed uitgerust appartement, balkon groot genoeg om er volop van te kunnen genieten. De eigenaar is erg aardig, altijd beschikbaar. Hij begroette ons met een koude verfrissing, hij gaf ons een zeildoek voor de auto zodat het teer niet op de auto zou druppelen ... dit zijn kleine dingen, maar deze kleine dingen maken de gastheer geweldig in de ogen van de gast. Voor elke aanbeveling!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u

Bedankt voor de leuke reactie. Jullie waren gasten die we ons alleen maar konden wensen. Aangename communicatie vanaf de eerste e-mail naar het appartement in perfecte staat achtergelaten. U bent altijd onze graag geziene gasten :-)

Toon alle beoordelingen
Tomislav Kuzmić Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Wij wensen al onze gasten een fijn en aangenaam verblijf in onze faciliteit. Welkom!

De advertentie Appartementen Adria heeft 46126 keer bekeken sinds 24.04.2020.